Masking off-flavors of faba bean protein concentrate and extrudate: The role of in situ and in vitro produced dextran

Yaqin Wang, Fabio Tuccillo, Katariina Niklander, Greta Livi, Aino Siitonen, Pinja Pöri, Minnamari Edelmann, Hagrtoué Sawadogo-Lingani , Ndegwa Maina, Kirsi Jouppila, Anna-Maija Lampi, Mari Sandell, Vieno Piironen, Kaisu Honkapää, Nesli Sözer, Rossana Coda, Antti Knaapila, Kati Katina

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Artikelnummer109692
TidskriftFood Hydrocolloids
Volym150
Antal sidor15
ISSN0268-005X
DOI
StatusPublicerad - maj 2024
MoE-publikationstypA1 Tidskriftsartikel-refererad

Vetenskapsgrenar

  • 416 Livsmedelsvetenskap
  • 116 Kemi
  • 220 Industriell bioteknologi

Citera det här