Measuring gluten in commercial soluble gluten ingredients

Päivi Kanerva, Outi Brinck, Jussi Loponen, Tuula Sontag-Strohm, Hannu Salovaara

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Sammanfattning

Kanerva, P.,Brinck, O., Loponen, J. & Sontag-Strohm, T. 2013. Measuring gluten in commercial soluble gluten ingredients. Pages 45-50 in Proceedings of the 26th Meeting of the Working Group on Prolamin Analysis and Toxicity, September 20-22, 2012, Leuven, Belgium. (P. Köhler, ed.). ISBN 978-3-938896-54-9. Verlag Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie.
Originalspråkengelska
TidskriftWorking Group on Prolamin Analysis and Toxicity
Volym26
Sidor (från-till)45-50
Antal sidor6
StatusPublicerad - apr. 2013
MoE-publikationstypD1 Artikel i en branschtidskrift

Vetenskapsgrenar

  • 416 Livsmedelsvetenskap

Citera det här