Metropolialueen talouskasvun alustat -kurssin loppuraportti 16.1. 2017

Juho Eemeli Kiuru (Redaktör), Heli Johanna Ponto (Redaktör)

Forskningsoutput: Bok/rapportAntologi eller special utgåvaProfessionell

Sammanfattning

Originalspråkfinska
UtgivningsortHelsinki
FörlagHelsingin yliopiston Geotieteiden ja maantieteen laitos
Antal sidor57
StatusPublicerad - 16 jan 2017
MoE-publikationstypD6 Redigerade professionella böcker

Vetenskapsgrenar

• 519 Socialgeografi och ekonomisk geografi

Citera det här

Kiuru, J. E., & Ponto, H. J. (Red.) (2017). Metropolialueen talouskasvun alustat -kurssin loppuraportti 16.1. 2017. Helsinki: Helsingin yliopiston Geotieteiden ja maantieteen laitos.
Kiuru, Juho Eemeli (Redaktör) ; Ponto, Heli Johanna (Redaktör). / Metropolialueen talouskasvun alustat -kurssin loppuraportti 16.1. 2017. Helsinki : Helsingin yliopiston Geotieteiden ja maantieteen laitos, 2017. 57 s.
@book{ac5f4a30c084465abcc2b834e02ceebf,
title = "Metropolialueen talouskasvun alustat -kurssin loppuraportti 16.1. 2017",
abstract = "T{\"a}ss{\"a} Helsingin yliopiston Geotieteiden ja maantieteen laitoksen ”Metropolialueen talouskasvun alustat” -kurssilla toteutetussa kurssiraportissa tutkitaan Petikon ja Variston muodostamaa kaupan ja pienteollisuuden keskittym{\"a}{\"a} L{\"a}nsi-Vantaalla. Tutkimus on toteutettu osana ”Metropolialueen innovatiivisen kasvun alustat: Yritt{\"a}jien ja rahoittajien n{\"a}k{\"o}kulma II”-projektia. Petikko-Varisto valikoitui tutkimusalueeksi Vantaan kaupungin elinkeinopalveluiden tietotarpeista kyseist{\"a} aluetta kohtaan. Valmistuttuaan 1970-luvulla Petikko-Varisto oli koko maan johtavia kaupan, erityisesti huonekalukaupan, keskittymi{\"a}. Kuten tutkimusraporttimmekin osoittaa, uusien kauppakeskusten my{\"o}t{\"a} Petikko-Variston merkitys kaupank{\"a}ynnin kohteena on kuitenkin pienentynyt huomattavasti.",
keywords = "519 Yhteiskuntamaantiede, talousmaantiede",
editor = "Kiuru, {Juho Eemeli} and Ponto, {Heli Johanna}",
year = "2017",
month = "1",
day = "16",
language = "suomi",
publisher = "Helsingin yliopiston Geotieteiden ja maantieteen laitos",
address = "Suomi",

Kiuru, JE & Ponto, HJ (red) 2017, Metropolialueen talouskasvun alustat -kurssin loppuraportti 16.1. 2017. Helsingin yliopiston Geotieteiden ja maantieteen laitos, Helsinki.

Metropolialueen talouskasvun alustat -kurssin loppuraportti 16.1. 2017. / Kiuru, Juho Eemeli (Redaktör); Ponto, Heli Johanna (Redaktör).

Helsinki : Helsingin yliopiston Geotieteiden ja maantieteen laitos, 2017. 57 s.

Forskningsoutput: Bok/rapportAntologi eller special utgåvaProfessionell

TY - BOOK

T1 - Metropolialueen talouskasvun alustat -kurssin loppuraportti 16.1. 2017

A2 - Kiuru, Juho Eemeli

A2 - Ponto, Heli Johanna

PY - 2017/1/16

Y1 - 2017/1/16

N2 - Tässä Helsingin yliopiston Geotieteiden ja maantieteen laitoksen ”Metropolialueen talouskasvun alustat” -kurssilla toteutetussa kurssiraportissa tutkitaan Petikon ja Variston muodostamaa kaupan ja pienteollisuuden keskittymää Länsi-Vantaalla. Tutkimus on toteutettu osana ”Metropolialueen innovatiivisen kasvun alustat: Yrittäjien ja rahoittajien näkökulma II”-projektia. Petikko-Varisto valikoitui tutkimusalueeksi Vantaan kaupungin elinkeinopalveluiden tietotarpeista kyseistä aluetta kohtaan. Valmistuttuaan 1970-luvulla Petikko-Varisto oli koko maan johtavia kaupan, erityisesti huonekalukaupan, keskittymiä. Kuten tutkimusraporttimmekin osoittaa, uusien kauppakeskusten myötä Petikko-Variston merkitys kaupankäynnin kohteena on kuitenkin pienentynyt huomattavasti.

AB - Tässä Helsingin yliopiston Geotieteiden ja maantieteen laitoksen ”Metropolialueen talouskasvun alustat” -kurssilla toteutetussa kurssiraportissa tutkitaan Petikon ja Variston muodostamaa kaupan ja pienteollisuuden keskittymää Länsi-Vantaalla. Tutkimus on toteutettu osana ”Metropolialueen innovatiivisen kasvun alustat: Yrittäjien ja rahoittajien näkökulma II”-projektia. Petikko-Varisto valikoitui tutkimusalueeksi Vantaan kaupungin elinkeinopalveluiden tietotarpeista kyseistä aluetta kohtaan. Valmistuttuaan 1970-luvulla Petikko-Varisto oli koko maan johtavia kaupan, erityisesti huonekalukaupan, keskittymiä. Kuten tutkimusraporttimmekin osoittaa, uusien kauppakeskusten myötä Petikko-Variston merkitys kaupankäynnin kohteena on kuitenkin pienentynyt huomattavasti.

KW - 519 Yhteiskuntamaantiede, talousmaantiede

M3 - Kokoomateos tai erikoisnumero

BT - Metropolialueen talouskasvun alustat -kurssin loppuraportti 16.1. 2017

PB - Helsingin yliopiston Geotieteiden ja maantieteen laitos

CY - Helsinki

Kiuru JE, (ed.), Ponto HJ, (ed.). Metropolialueen talouskasvun alustat -kurssin loppuraportti 16.1. 2017. Helsinki: Helsingin yliopiston Geotieteiden ja maantieteen laitos, 2017. 57 s.