Miksi tutkimusta kannattaa julkaista myös kotimaisilla kielillä?

Forskningsoutput: TidskriftsbidragKommentar/debattVetenskaplig

Sammanfattning

Originalspråkfinska
TidskriftKasvatus & Aika
Volym13
Utgåva3
Sidor (från-till)46-51
Antal sidor6
ISSN1797-2299
DOI
StatusPublicerad - 1 okt 2019
MoE-publikationstypB1 Artikel i en vetenskaplig tidskrift

Vetenskapsgrenar

• 516 Pedagogik

Citera det här

@article{1d7064a612a441f08dc98b4d0ce738bb,
title = "Miksi tutkimusta kannattaa julkaista my{\"o}s kotimaisilla kielill{\"a}?",
abstract = "Suomi yhteiskuntana kansainv{\"a}listyy ja monikielistyy. T{\"a}ss{\"a} puheenvuorossa esitet{\"a}{\"a}n katsaus suomen ja ruotsin asemaan tieteen kielin{\"a} englanninkielisyytt{\"a} painottavan yliopistopolitiikan paineissa ja vastataan lopuksi otsikon kysymykseen kuudella teesill{\"a}. Puheenvuoro alkaa tarkastelemalla sivistyshistoriamme keskeisen vaikuttajan J. V. Snellmanin el{\"a}m{\"a}nty{\"o}n valossa k{\"a}sityst{\"a}, ett{\"a} meid{\"a}n aikamme yliopisto olisi kansainv{\"a}lisempi ja kielitaitoisempi kuin entinen.",
keywords = "516 Kasvatustieteet",
author = "Satu Gr{\"u}nthal",
year = "2019",
month = "10",
day = "1",
doi = "10.33350/ka.80057",
language = "suomi",
volume = "13",
pages = "46--51",
journal = "Kasvatus & Aika",
issn = "1797-2299",
publisher = "Kasvatuksen Historian Tutkimusverkosto / Suomen Kouluhistoriallinen Seura",
number = "3",

Miksi tutkimusta kannattaa julkaista myös kotimaisilla kielillä? / Grünthal, Satu.

I: Kasvatus & Aika, Vol. 13, Nr. 3, 01.10.2019, s. 46-51.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragKommentar/debattVetenskaplig

TY - JOUR

T1 - Miksi tutkimusta kannattaa julkaista myös kotimaisilla kielillä?

AU - Grünthal, Satu

PY - 2019/10/1

Y1 - 2019/10/1

N2 - Suomi yhteiskuntana kansainvälistyy ja monikielistyy. Tässä puheenvuorossa esitetään katsaus suomen ja ruotsin asemaan tieteen kielinä englanninkielisyyttä painottavan yliopistopolitiikan paineissa ja vastataan lopuksi otsikon kysymykseen kuudella teesillä. Puheenvuoro alkaa tarkastelemalla sivistyshistoriamme keskeisen vaikuttajan J. V. Snellmanin elämäntyön valossa käsitystä, että meidän aikamme yliopisto olisi kansainvälisempi ja kielitaitoisempi kuin entinen.

AB - Suomi yhteiskuntana kansainvälistyy ja monikielistyy. Tässä puheenvuorossa esitetään katsaus suomen ja ruotsin asemaan tieteen kielinä englanninkielisyyttä painottavan yliopistopolitiikan paineissa ja vastataan lopuksi otsikon kysymykseen kuudella teesillä. Puheenvuoro alkaa tarkastelemalla sivistyshistoriamme keskeisen vaikuttajan J. V. Snellmanin elämäntyön valossa käsitystä, että meidän aikamme yliopisto olisi kansainvälisempi ja kielitaitoisempi kuin entinen.

KW - 516 Kasvatustieteet

U2 - 10.33350/ka.80057