Miksi vastuuttomuus kannattaa? Veronmaksu ja yritysvastuu

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkfinska
Titel på gästpublikationVastuullinen liiketoiminta kansainvälisessä maailmassa
RedaktörerMaria Joutsenvirta, Minna Halme, Mikko Jalas, Jukka Mäkinen
Volym2011
FörlagGaudeamus Helsinki University Press
Utgivningsdatum2011
StatusPublicerad - 2011
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Citera det här

Ylönen, M. V. S., & Simola, E. (2011). Miksi vastuuttomuus kannattaa? Veronmaksu ja yritysvastuu. I M. Joutsenvirta, M. Halme, M. Jalas, & J. Mäkinen (Red.), Vastuullinen liiketoiminta kansainvälisessä maailmassa (Vol. 2011). Gaudeamus Helsinki University Press.
Ylönen, Matti Ville Samuli ; Simola, Eeva. / Miksi vastuuttomuus kannattaa? Veronmaksu ja yritysvastuu. Vastuullinen liiketoiminta kansainvälisessä maailmassa. redaktör / Maria Joutsenvirta ; Minna Halme ; Mikko Jalas ; Jukka Mäkinen. Vol. 2011 Gaudeamus Helsinki University Press, 2011.
@inbook{d186eff0f88941e88507394dcfdcbe10,
title = "Miksi vastuuttomuus kannattaa? Veronmaksu ja yritysvastuu",
author = "Yl{\"o}nen, {Matti Ville Samuli} and Eeva Simola",
year = "2011",
language = "suomi",
volume = "2011",
editor = "Maria Joutsenvirta and Minna Halme and Mikko Jalas and Jukka M{\"a}kinen",
booktitle = "Vastuullinen liiketoiminta kansainv{\"a}lisess{\"a} maailmassa",
publisher = "Gaudeamus Helsinki University Press",
address = "Suomi",

Ylönen, MVS & Simola, E 2011, Miksi vastuuttomuus kannattaa? Veronmaksu ja yritysvastuu. i M Joutsenvirta, M Halme, M Jalas & J Mäkinen (red), Vastuullinen liiketoiminta kansainvälisessä maailmassa. vol. 2011, Gaudeamus Helsinki University Press.

Miksi vastuuttomuus kannattaa? Veronmaksu ja yritysvastuu. / Ylönen, Matti Ville Samuli; Simola, Eeva.

Vastuullinen liiketoiminta kansainvälisessä maailmassa. red. / Maria Joutsenvirta; Minna Halme; Mikko Jalas; Jukka Mäkinen. Vol. 2011 Gaudeamus Helsinki University Press, 2011.

TY - CHAP

T1 - Miksi vastuuttomuus kannattaa? Veronmaksu ja yritysvastuu

AU - Ylönen, Matti Ville Samuli

AU - Simola, Eeva