Millainen olisi kasvispainotteisempi Suomi?

Hanna Mattila, Mikael Fogelholm, Anu Hopia, Juha-Matti Katajajuuri, Heikki Lehtonen, Johanna Mäkelä, Mari Niva, Marja-Leena Ovaskainen, Pasi Pohjolainen, Hannele Pulkkinen, Helmi Risku-Norja, Petri Tapio

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkfinska
Titel på gästpublikationVähemmän lihaa : Kohti kestävää ruokakulttuuria
RedaktörerHanna Mattila
Antal sidor10
UtgivningsortHelsinki
FörlagGaudeamus Helsinki University Press
Utgivningsdatum2016
Sidor191-200
Artikelnummer9
ISBN (tryckt)978-952-495-388-7
StatusPublicerad - 2016
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Vetenskapsgrenar

  • 5141 Sociologi
  • 416 Livsmedelsvetenskap

Citera det här