Miten historiaa tutkitaan? Lähdekritiikki historiantutkimuksessa

Ville Mäkipelto (Redaktör), Lauri Laine (Redaktör), Martti Nissinen, Antti Lahelma, Sanna Saari, Rick Bonnie (Redaktör), Marta Lorenzon (Redaktör), Caroline Wallis (Redaktör), Katri Rostedt (Redaktör)

Forskningsoutput: Icke-textbaserad outputDigitala eller visuella produkterProfessionell

Sammanfattning

Miten historiaa tutkitaan? Mikä rooli lähdekritiikillä on kirjallisten ja arkeologisten lähteiden tulkinnassa? Entä miten kuvista voidaan johtaa historiallista tietoa? Videolla eksegetiikan professori Martti Nissinen, arkeologian yliopistonlehtori Antti Lahelma ja eksegetiikan tohtorikoulutettava Sanna Saari kertovat aiheista. Mukana historian tutkimuksen yleisiä periaatteita ja mielenkiintoisia tapausesimerkkejä.

Ohjaus: Lauri Laine
Tekninen tuotanto: Ville Mäkipelto ja Lauri Laine