Modernist Asymmetries: Centre, periphery and Juhani Aho's Yksin

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskaplig

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationOuest-Est : dynamiques centre-périphérie entre les deux moitiés du continent : La pluridisciplinarité en pratique dans les sciences humaines et sociales
RedaktörerTraian Sandu, Patrick Renaud, Judit Maár, Julia Nyikos
Antal sidor18
FörlagL'Harmattan
Utgivningsdatum2012
Sidor363-380
ISBN (tryckt)978-2-336-29089-8
StatusPublicerad - 2012
MoE-publikationstypB3 Ej refererad artikel i konferenshandlingar
EvenemangUnknown host publication - , Frankrike
Varaktighet: 1 jan 1800 → …

Publikationsserier

NamnCahiers de la Nouvelle Europe; Collection du Centre Interuniversitaire d'Ètudes Hongroises et Finlandais
Nummer17

Vetenskapsgrenar

• 6122 Litteraturforskning

Citera det här

Nummi, J. (2012). Modernist Asymmetries: Centre, periphery and Juhani Aho's Yksin. I T. Sandu, P. Renaud, J. Maár, & J. Nyikos (Red.), Ouest-Est : dynamiques centre-périphérie entre les deux moitiés du continent: La pluridisciplinarité en pratique dans les sciences humaines et sociales (s. 363-380). (Cahiers de la Nouvelle Europe; Collection du Centre Interuniversitaire d'Ètudes Hongroises et Finlandais; Nr. 17). L'Harmattan.