Musiikki-lehti vuosikerta 46, no 4, 2016

Musiikki ja yhteiskunta

Juha Ojala (Redaktör), Ari Poutiainen (Redaktör), Tuire Ranta-Meyer (Redaktör), Juha Torvinen (Redaktör), Susanna Välimäki (Redaktör)

Forskningsoutput: Bok/rapportAntologi eller special utgåvaVetenskapligPeer review

Originalspråkfinska
UtgivningsortHelsinki
FörlagSuomen musiikkitieteellinen seura
StatusPublicerad - 2017
MoE-publikationstypC2 Redigerade böcker

Publikationsserier

NamnMusiikki: Suomen musiikkitieteellinen seura ry:n ja Helsingin yliopiston musiikkitieteen laitoksen julkaisu
FörlagSuomen musiikkitieteellinen seura
Nr.4
Volym46
ISSN (tryckt)0355-1059

Vetenskapsgrenar

• 6131 Teater, dans, musik, övrig scenkonst

Citera det här

Ojala, J., Poutiainen, A., Ranta-Meyer, T., Torvinen, J., & Välimäki, S. (Red.) (2017). Musiikki-lehti vuosikerta 46, no 4, 2016: Musiikki ja yhteiskunta. (Musiikki: Suomen musiikkitieteellinen seura ry:n ja Helsingin yliopiston musiikkitieteen laitoksen julkaisu; Vol. 46, Nr. 4). Helsinki: Suomen musiikkitieteellinen seura.
Ojala, Juha (Redaktör) ; Poutiainen, Ari (Redaktör) ; Ranta-Meyer, Tuire (Redaktör) ; Torvinen, Juha (Redaktör) ; Välimäki, Susanna (Redaktör). / Musiikki-lehti vuosikerta 46, no 4, 2016 : Musiikki ja yhteiskunta. Helsinki : Suomen musiikkitieteellinen seura, 2017. (Musiikki: Suomen musiikkitieteellinen seura ry:n ja Helsingin yliopiston musiikkitieteen laitoksen julkaisu; 4).
@book{8afa2be75d934aaaadd99f2921a70a91,
title = "Musiikki-lehti vuosikerta 46, no 4, 2016: Musiikki ja yhteiskunta",
keywords = "6131 Teatteri, tanssi, musiikki, muut esitt{\"a}v{\"a}t taiteet",
editor = "Juha Ojala and Ari Poutiainen and Tuire Ranta-Meyer and Juha Torvinen and Susanna V{\"a}lim{\"a}ki",
year = "2017",
language = "suomi",
series = "Musiikki: Suomen musiikkitieteellinen seura ry:n ja Helsingin yliopiston musiikkitieteen laitoksen julkaisu",
publisher = "Suomen musiikkitieteellinen seura",
number = "4",
address = "Suomi",

Ojala, J, Poutiainen, A, Ranta-Meyer, T, Torvinen, J & Välimäki, S (red) 2017, Musiikki-lehti vuosikerta 46, no 4, 2016: Musiikki ja yhteiskunta. Musiikki: Suomen musiikkitieteellinen seura ry:n ja Helsingin yliopiston musiikkitieteen laitoksen julkaisu, nr. 4, vol. 46, Suomen musiikkitieteellinen seura, Helsinki.

Musiikki-lehti vuosikerta 46, no 4, 2016 : Musiikki ja yhteiskunta. / Ojala, Juha (Redaktör); Poutiainen, Ari (Redaktör); Ranta-Meyer, Tuire (Redaktör); Torvinen, Juha (Redaktör); Välimäki, Susanna (Redaktör).

Helsinki : Suomen musiikkitieteellinen seura, 2017. (Musiikki: Suomen musiikkitieteellinen seura ry:n ja Helsingin yliopiston musiikkitieteen laitoksen julkaisu; Vol. 46, Nr. 4).

TY - BOOK

T1 - Musiikki-lehti vuosikerta 46, no 4, 2016

T2 - Musiikki ja yhteiskunta

A2 - Ojala, Juha

A2 - Poutiainen, Ari

A2 - Ranta-Meyer, Tuire

A2 - Torvinen, Juha

A2 - Välimäki, Susanna

PY - 2017

Y1 - 2017

KW - 6131 Teatteri, tanssi, musiikki, muut esittävät taiteet

M3 - Kokoomateos tai erikoisnumero

T3 - Musiikki: Suomen musiikkitieteellinen seura ry:n ja Helsingin yliopiston musiikkitieteen laitoksen julkaisu

BT - Musiikki-lehti vuosikerta 46, no 4, 2016

PB - Suomen musiikkitieteellinen seura

CY - Helsinki

Ojala J, (ed.), Poutiainen A, (ed.), Ranta-Meyer T, (ed.), Torvinen J, (ed.), Välimäki S, (ed.). Musiikki-lehti vuosikerta 46, no 4, 2016: Musiikki ja yhteiskunta. Helsinki: Suomen musiikkitieteellinen seura, 2017. (Musiikki: Suomen musiikkitieteellinen seura ry:n ja Helsingin yliopiston musiikkitieteen laitoksen julkaisu; 4).