Uutismedian uudet liiketoimintamallit Yhdysvalloissa

Katja Lehtisaari, Mikko Grönlund, Carl-Gustav Linden, Mikko Villi, Robert Picard, Bozena Mierzejewska, Axel Röpnack

Forskningsoutput: Bok/rapportBeställd rapportProfessionell

Originalspråkfinska
UtgivningsortHelsinki
FörlagAleksanteri Institute
Antal sidor70
ISBN (elektroniskt)978-951-51-0022-1
StatusPublicerad - 2017
MoE-publikationstypD4 Publicerad utvecklings- eller forskningsrapport eller studie

Publikationsserier

NamnAleksanteri Papers
FörlagAleksanteri Institute
Nr.1/2017

Vetenskapsgrenar

• 518 Medie- och kommunikationsvetenskap
  • 512 Företagsekonomi

Citera det här

Lehtisaari, K., Grönlund, M., Linden, C-G., Villi, M., Picard, R., Mierzejewska, B., & Röpnack, A. (2017). Uutismedian uudet liiketoimintamallit Yhdysvalloissa. (Aleksanteri Papers; Nr. 1/2017). Helsinki: Aleksanteri Institute.
Lehtisaari, Katja ; Grönlund, Mikko ; Linden, Carl-Gustav ; Villi, Mikko ; Picard, Robert ; Mierzejewska, Bozena ; Röpnack, Axel. / Uutismedian uudet liiketoimintamallit Yhdysvalloissa. Helsinki : Aleksanteri Institute, 2017. 70 s. (Aleksanteri Papers; 1/2017).
@book{f7bd03ef332a460686341b93d9c9706a,
title = "Uutismedian uudet liiketoimintamallit Yhdysvalloissa",
keywords = "518 Media- ja viestint{\"a}tieteet, Media management, Business model, Mediatalous, 512 Liiketaloustiede, Media management, Business model, liiketoimintamallit",
author = "Katja Lehtisaari and Mikko Gr{\"o}nlund and Carl-Gustav Linden and Mikko Villi and Robert Picard and Bozena Mierzejewska and Axel R{\"o}pnack",
year = "2017",
language = "suomi",
series = "Aleksanteri Papers",
publisher = "Aleksanteri Institute",
number = "1/2017",
address = "Suomi",

Lehtisaari, K, Grönlund, M, Linden, C-G, Villi, M, Picard, R, Mierzejewska, B & Röpnack, A 2017, Uutismedian uudet liiketoimintamallit Yhdysvalloissa. Aleksanteri Papers, nr. 1/2017, Aleksanteri Institute, Helsinki.

Uutismedian uudet liiketoimintamallit Yhdysvalloissa. / Lehtisaari, Katja; Grönlund, Mikko; Linden, Carl-Gustav; Villi, Mikko; Picard, Robert; Mierzejewska, Bozena; Röpnack, Axel.

Helsinki : Aleksanteri Institute, 2017. 70 s. (Aleksanteri Papers; Nr. 1/2017).

Forskningsoutput: Bok/rapportBeställd rapportProfessionell

BT - Uutismedian uudet liiketoimintamallit Yhdysvalloissa

PB - Aleksanteri Institute

CY - Helsinki

Lehtisaari K, Grönlund M, Linden C-G, Villi M, Picard R, Mierzejewska B et al. Uutismedian uudet liiketoimintamallit Yhdysvalloissa. Helsinki: Aleksanteri Institute, 2017. 70 s. (Aleksanteri Papers; 1/2017).