Nitrogen balance of a boreal Scots pine forest

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskaplig

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationAnnual workshop / Finnish Center of Excellence and Graduate School in "Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change
RedaktörerMarkku Kulmala, Jaana Bäck, Tuomo Nieminen, Antti Lauri
Antal sidor3
Volym102
UtgivningsortHelsinki
FörlagFinnish Association for Aerosol Research
Utgivningsdatum2009
Sidor201-203
ISBN (elektroniskt)978-952-5822-03-8
StatusPublicerad - 2009
MoE-publikationstypB3 Ej refererad artikel i konferenshandlingar
EvenemangAnnual workshop / Finnish Center of Excellence and Graduate School in "Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change - Helsinki
Varaktighet: 27 apr 200929 apr 2009

Publikationsserier

NamnReport Series in aerosol science
FörlagFinnish association for aerosol research
Nummer102
ISSN (tryckt)0784-3496

Vetenskapsgrenar

• 411 Jordbruks- och skogsvetenskaper

Citera det här

Korhonen, J., Pihlatie, M. K., Pumpanen, J., Vesala, T., Ilvesniemi, H., & Hari, P. (2009). Nitrogen balance of a boreal Scots pine forest. I M. Kulmala, J. Bäck, T. Nieminen, & A. Lauri (Red.), Annual workshop / Finnish Center of Excellence and Graduate School in "Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change (Vol. 102, s. 201-203). (Report Series in aerosol science; Nr. 102). Helsinki: Finnish Association for Aerosol Research.