Non-food research and development in Finland

Antti Pasila, Hanna-Riitta Kymäläinen, Aarne Pehkonen

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
    Titel på gästpublikationAgricultural machinery, buildings, energy and hydraulic engineering
    Volym2002
    UtgivningsortTartu
    FörlagEstonian Agricultural University
    Utgivningsdatum2002
    StatusPublicerad - 2002
    MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Publikationsserier

NamnTransactions of the Estonian Agricultural University ; 215
    FörlagEstonian Agricultural University

Vetenskapsgrenar

• 222 Övrig teknik och teknologi

Citera det här

Pasila, A., Kymäläinen, H-R., & Pehkonen, A. (2002). Non-food research and development in Finland. I Agricultural machinery, buildings, energy and hydraulic engineering (Vol. 2002). (Transactions of the Estonian Agricultural University ; 215). Tartu: Estonian Agricultural University.
    Pasila, Antti ; Kymäläinen, Hanna-Riitta ; Pehkonen, Aarne. / Non-food research and development in Finland. Agricultural machinery, buildings, energy and hydraulic engineering. Vol. 2002 Tartu : Estonian Agricultural University, 2002. (Transactions of the Estonian Agricultural University ; 215).
    @inbook{ff850022c0d24682a339dd186f75c1ac,
    title = "Non-food research and development in Finland",
    keywords = "222 Other engineering and technologies, flax, fibres, industry, integrated production, linseed, non-food",
    author = "Antti Pasila and Hanna-Riitta Kym{\"a}l{\"a}inen and Aarne Pehkonen",
    year = "2002",
    language = "English",
    volume = "2002",
    series = "Transactions of the Estonian Agricultural University ; 215",
    publisher = "Estonian Agricultural University",
    booktitle = "Agricultural machinery, buildings, energy and hydraulic engineering",
    address = "Estonia",

Pasila, A, Kymäläinen, H-R & Pehkonen, A 2002, Non-food research and development in Finland. i Agricultural machinery, buildings, energy and hydraulic engineering. vol. 2002, Transactions of the Estonian Agricultural University ; 215, Estonian Agricultural University, Tartu.

Non-food research and development in Finland. / Pasila, Antti; Kymäläinen, Hanna-Riitta; Pehkonen, Aarne.

TY - CHAP

T1 - Non-food research and development in Finland

AU - Pasila, Antti

AU - Kymäläinen, Hanna-Riitta

AU - Pehkonen, Aarne

PY - 2002

Y1 - 2002

KW - 222 Other engineering and technologies

KW - flax

KW - fibres

KW - industry

KW - integrated production

KW - linseed

KW - non-food

M3 - Chapter

VL - 2002

T3 - Transactions of the Estonian Agricultural University ; 215

BT - Agricultural machinery, buildings, energy and hydraulic engineering

PB - Estonian Agricultural University

CY - Tartu

Pasila A, Kymäläinen H-R, Pehkonen A. Non-food research and development in Finland. I Agricultural machinery, buildings, energy and hydraulic engineering. Vol. 2002. Tartu: Estonian Agricultural University. 2002. (Transactions of the Estonian Agricultural University ; 215).