Oat β-glucan affects the viscoelastic properties of gastric mucin at pH conditions of intestine.

Reetta Kivelä, Sami Hietala, Tuula Sontag-Strohm, Bradley Turner, Rama Bansil

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskaplig

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationThe 2nd Conference of Gluten Free products and Beverages
Antal sidor2
Utgivningsdatum2010
Sidor63-64
StatusPublicerad - 2010
MoE-publikationstypB3 Ej refererad artikel i konferenshandlingar

Vetenskapsgrenar

  • 415 Övriga jordbruksvetenskaper

Citera det här

Kivelä, R., Hietala, S., Sontag-Strohm, T., Turner, B., & Bansil, R. (2010). Oat β-glucan affects the viscoelastic properties of gastric mucin at pH conditions of intestine. I The 2nd Conference of Gluten Free products and Beverages (s. 63-64)