Oat bran fermentation: behaviour of 12 S globulins during a model fermentation

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationMultifunctional complex of components : June 12-14, 2006, Helsinki, Finland DF 06, Dietary Fibre 2006 : abstracts
Redaktörer[editing: Kristiina Ahlgren]
Antal sidor2
Utgivningsort[Helsinki]
FörlagUniversity of Helsinki
Utgivningsdatum2006
Sidor188-189
ISBN (tryckt)952-10-3220-0
StatusPublicerad - 2006
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Vetenskapsgrenar

  • 514 Socialvetenskaper
  • 414 Jordbruksbioteknologi
  • 411 Jordbruks- och skogsvetenskaper

Citera det här

Loponen, J., Laine, P., Sontag-Strohm, T., & Salovaara, H. (2006). Oat bran fermentation: behaviour of 12 S globulins during a model fermentation. I . K. A. (Red.), Multifunctional complex of components: June 12-14, 2006, Helsinki, Finland DF 06, Dietary Fibre 2006 : abstracts (s. 188-189). [Helsinki]: University of Helsinki.