Oats – an overview from a celiac disease point of view

Hannu Salovaara, Päivi Kanerva, Tuula Sontag-Strohm, Katri Kaukinen

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Sammanfattning

Salovaara, H., Kanerva, P., Kaukinen, K. & Sontag-Strohm, T. Oats – an overview from a celiac disease point of view. Pages 69-81 in: ‘The Science of Gluten-Free Foods and Beverages’, Elke K. Arendt and Fabio Dal Bello (eds.), AACC International, St. Paul, MN. 165 p.
Originalspråkfinska
Titel på gästpublikationThe Science of Gluten-Free Foods and Beverage
Antal sidor12
FörlagAACC International
Utgivningsdatum2009
StatusPublicerad - 2009
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Vetenskapsgrenar

  • 416 Livsmedelsvetenskap

Citera det här

Salovaara, H., Kanerva, P., Sontag-Strohm, T., & Kaukinen, K. (2009). Oats – an overview from a celiac disease point of view. I The Science of Gluten-Free Foods and Beverage AACC International.