Forskningsoutput: Bok/rapportAntologi eller special utgåva

MoE-publikationstypC2 Redigerade böcker

Citera det här

@book{a722b85da61043408b109fcc610d1b34,
title = "Osaaminen ja asenteet: muutostrendit ja yhteydet, artikkeli kokoomateoksessa Perusopetus, tasa-arvo ja oppimaan oppiminen: Valtakunnallinen arviointitutkimus peruskoulun p{\"a}{\"a}tt{\"o}vaiheesta, toim., Hautam{\"a}ki, J., R{\"a}m{\"a}, I. ja Vainikainen, M-P.",
author = "Mari-Pauliina Vainikainen and Helena Thuneberg and Jarkko Hautam{\"a}ki",
year = "2019",
language = "suomi",
isbn = "1798-8322",

TY - BOOK

T1 - Osaaminen ja asenteet: muutostrendit ja yhteydet, artikkeli kokoomateoksessa Perusopetus, tasa-arvo ja oppimaan oppiminen: Valtakunnallinen arviointitutkimus peruskoulun päättövaiheesta, toim., Hautamäki, J., Rämä, I. ja Vainikainen, M-P.

AU - Vainikainen, Mari-Pauliina

AU - Thuneberg, Helena

AU - Hautamäki, Jarkko

PY - 2019

Y1 - 2019

M3 - Kokoomateos tai erikoisnumero

SN - 1798-8322

BT - Osaaminen ja asenteet: muutostrendit ja yhteydet, artikkeli kokoomateoksessa Perusopetus, tasa-arvo ja oppimaan oppiminen: Valtakunnallinen arviointitutkimus peruskoulun päättövaiheesta, toim., Hautamäki, J., Rämä, I. ja Vainikainen, M-P.

CY - Helsingin yliopisto