Risto Hotulainen, Arja Rimpelä, Jarkko Hautamäki, Sakari Karvonen, Jaana Kinnunen, Sirkku Kupiainen, Pirjo Lindfors, Jaana Minkkinen, Lasse Pere, Helena Thuneberg, Mari-Pauliina Vainikainen, Tommi Wallenius

Forskningsoutput: Bok/rapportBeställd rapportProfessionell

Originalspråkfinska
UtgivningsortHelsinki
FörlagHelsingin yliopisto, opettajankoulutuslaitos
Antal sidor212
ISBN (tryckt)978-951-51-2493-7
StatusPublicerad - 21 okt 2016
MoE-publikationstypD4 Publicerad utvecklings- eller forskningsrapport eller studie

Publikationsserier

NamnTutkimuksia
FörlagOpettajakoulutuslaitos
Nr.398
ISSN (tryckt)1799-2508

Vetenskapsgrenar

• 516 Pedagogik

Citera det här

Hotulainen, R., Rimpelä, A., Hautamäki, J., Karvonen, S., Kinnunen, J., Kupiainen, S., ... Wallenius, T. (2016). Osaaminen ja hyvinvointi yläkoulusta toiselle asteelle: Tutkimus metropolialueen nuorista. (Tutkimuksia; Nr. 398). Helsinki: Helsingin yliopisto, opettajankoulutuslaitos.
Hotulainen, Risto ; Rimpelä, Arja ; Hautamäki, Jarkko ; Karvonen, Sakari ; Kinnunen, Jaana ; Kupiainen, Sirkku ; Lindfors, Pirjo ; Minkkinen, Jaana ; Pere, Lasse ; Thuneberg, Helena ; Vainikainen, Mari-Pauliina ; Wallenius, Tommi. / Osaaminen ja hyvinvointi yläkoulusta toiselle asteelle : Tutkimus metropolialueen nuorista. Helsinki : Helsingin yliopisto, opettajankoulutuslaitos, 2016. 212 s. (Tutkimuksia; 398).
@book{6b10e6b2218a4ad69db8e5cd88dd3425,
title = "Osaaminen ja hyvinvointi yl{\"a}koulusta toiselle asteelle: Tutkimus metropolialueen nuorista",
keywords = "516 Kasvatustieteet, peruskoulu, hyvinvointi, terveys, oppiminen, metropolialue, opiskeluhuoltopalvelut, toisen asteen valinta",
author = "Risto Hotulainen and Arja Rimpel{\"a} and Jarkko Hautam{\"a}ki and Sakari Karvonen and Jaana Kinnunen and Sirkku Kupiainen and Pirjo Lindfors and Jaana Minkkinen and Lasse Pere and Helena Thuneberg and Mari-Pauliina Vainikainen and Tommi Wallenius",
year = "2016",
month = "10",
day = "21",
language = "suomi",
isbn = "978-951-51-2493-7",
series = "Tutkimuksia",
publisher = "Helsingin yliopisto, opettajankoulutuslaitos",
number = "398",
address = "Suomi",

Hotulainen, R, Rimpelä, A, Hautamäki, J, Karvonen, S, Kinnunen, J, Kupiainen, S, Lindfors, P, Minkkinen, J, Pere, L, Thuneberg, H, Vainikainen, M-P & Wallenius, T 2016, Osaaminen ja hyvinvointi yläkoulusta toiselle asteelle: Tutkimus metropolialueen nuorista. Tutkimuksia, nr. 398, Helsingin yliopisto, opettajankoulutuslaitos, Helsinki.

Osaaminen ja hyvinvointi yläkoulusta toiselle asteelle : Tutkimus metropolialueen nuorista. / Hotulainen, Risto; Rimpelä, Arja; Hautamäki, Jarkko; Karvonen, Sakari; Kinnunen, Jaana; Kupiainen, Sirkku; Lindfors, Pirjo; Minkkinen, Jaana; Pere, Lasse; Thuneberg, Helena; Vainikainen, Mari-Pauliina; Wallenius, Tommi.

Helsinki : Helsingin yliopisto, opettajankoulutuslaitos, 2016. 212 s. (Tutkimuksia; Nr. 398).

Forskningsoutput: Bok/rapportBeställd rapportProfessionell

BT - Osaaminen ja hyvinvointi yläkoulusta toiselle asteelle

PB - Helsingin yliopisto, opettajankoulutuslaitos

CY - Helsinki

Hotulainen R, Rimpelä A, Hautamäki J, Karvonen S, Kinnunen J, Kupiainen S et al. Osaaminen ja hyvinvointi yläkoulusta toiselle asteelle: Tutkimus metropolialueen nuorista. Helsinki: Helsingin yliopisto, opettajankoulutuslaitos, 2016. 212 s. (Tutkimuksia; 398).