Osallisuuden pedagogiikkaa varhaiskasvatuksessa 2

Suunnittelu, toteutus ja kehittäminen

Jonna Kangas (Redaktör), Janniina Vlasov (Redaktör), Elina Fonsén (Redaktör), Johanna Heikka (Redaktör)

Forskningsoutput: Bok/rapportAntologi eller special utgåvaVetenskapligPeer review

Sammanfattning

Osallisuus on noussut viimeisen vuosikymmenen aikana keskiöön varhaiskasvatuksen pedagogiikasta keskusteltaessa. Lapsen oikeus tulla kuulluksi ja vaikuttaa itseään koskevissa asioissa on kirjattu myös valtakunnallisiin varhaiskasvatussuunnitelman perusteisiin. Se sisältyy suunnitelman lapsikäsitykseen sekä pedagogiikalle asetettuihin tavoitteisiin ja päämääriin.

Osallisuuden pedagoiikka varhaiskasvatuksessa 2 syventää vuonna 2014 julkaistun suositun Osallisuuden pedagogiikka varhaiskasvatuksessa teoksen tematiikkaa työyhteisöjen pedagogisen toimintakulttuurin kehittämisen näkökulmasta.

Kirja on kokoelmateos, johon on koottu monipuolisia kuvauksia lasten osallisuutta edistävän pedagogiikan suunnittelusta, toteuttamisesta sekä toteutuneista kehittämishankkeista.
Originalspråkfinska
UtgivningsortTampere
FörlagSuomen varhaiskasvatus
Antal sidor204
ISBN (tryckt)978-952-93-9841-6
StatusPublicerad - 2 feb 2018
MoE-publikationstypC2 Redigerade böcker

Vetenskapsgrenar

  • 516 Pedagogik

Citera det här

Kangas, J., Vlasov, J., Fonsén, E., & Heikka, J. (Red.) (2018). Osallisuuden pedagogiikkaa varhaiskasvatuksessa 2: Suunnittelu, toteutus ja kehittäminen. Tampere: Suomen varhaiskasvatus.
Kangas, Jonna (Redaktör) ; Vlasov, Janniina (Redaktör) ; Fonsén, Elina (Redaktör) ; Heikka, Johanna (Redaktör). / Osallisuuden pedagogiikkaa varhaiskasvatuksessa 2 : Suunnittelu, toteutus ja kehittäminen. Tampere : Suomen varhaiskasvatus, 2018. 204 s.
@book{549c27ad055b4b2aadf879fbe58bb740,
title = "Osallisuuden pedagogiikkaa varhaiskasvatuksessa 2: Suunnittelu, toteutus ja kehitt{\"a}minen",
abstract = "Osallisuus on noussut viimeisen vuosikymmenen aikana keski{\"o}{\"o}n varhaiskasvatuksen pedagogiikasta keskusteltaessa. Lapsen oikeus tulla kuulluksi ja vaikuttaa itse{\"a}{\"a}n koskevissa asioissa on kirjattu my{\"o}s valtakunnallisiin varhaiskasvatussuunnitelman perusteisiin. Se sis{\"a}ltyy suunnitelman lapsik{\"a}sitykseen sek{\"a} pedagogiikalle asetettuihin tavoitteisiin ja p{\"a}{\"a}m{\"a}{\"a}riin.Osallisuuden pedagoiikka varhaiskasvatuksessa 2 syvent{\"a}{\"a} vuonna 2014 julkaistun suositun Osallisuuden pedagogiikka varhaiskasvatuksessa teoksen tematiikkaa ty{\"o}yhteis{\"o}jen pedagogisen toimintakulttuurin kehitt{\"a}misen n{\"a}k{\"o}kulmasta. Kirja on kokoelmateos, johon on koottu monipuolisia kuvauksia lasten osallisuutta edist{\"a}v{\"a}n pedagogiikan suunnittelusta, toteuttamisesta sek{\"a} toteutuneista kehitt{\"a}mishankkeista.",
keywords = "516 Kasvatustieteet, Varhaiskasvatus, Osallisuus, pedagogiikka",
editor = "Jonna Kangas and Janniina Vlasov and Elina Fons{\'e}n and Johanna Heikka",
year = "2018",
month = "2",
day = "2",
language = "suomi",
isbn = "978-952-93-9841-6",
publisher = "Suomen varhaiskasvatus",
address = "Suomi",

}

Osallisuuden pedagogiikkaa varhaiskasvatuksessa 2 : Suunnittelu, toteutus ja kehittäminen. / Kangas, Jonna (Redaktör); Vlasov, Janniina (Redaktör); Fonsén, Elina (Redaktör); Heikka, Johanna (Redaktör).

Tampere : Suomen varhaiskasvatus, 2018. 204 s.

Forskningsoutput: Bok/rapportAntologi eller special utgåvaVetenskapligPeer review

TY - BOOK

T1 - Osallisuuden pedagogiikkaa varhaiskasvatuksessa 2

T2 - Suunnittelu, toteutus ja kehittäminen

A2 - Kangas, Jonna

A2 - Vlasov, Janniina

A2 - Fonsén, Elina

A2 - Heikka, Johanna

PY - 2018/2/2

Y1 - 2018/2/2

N2 - Osallisuus on noussut viimeisen vuosikymmenen aikana keskiöön varhaiskasvatuksen pedagogiikasta keskusteltaessa. Lapsen oikeus tulla kuulluksi ja vaikuttaa itseään koskevissa asioissa on kirjattu myös valtakunnallisiin varhaiskasvatussuunnitelman perusteisiin. Se sisältyy suunnitelman lapsikäsitykseen sekä pedagogiikalle asetettuihin tavoitteisiin ja päämääriin.Osallisuuden pedagoiikka varhaiskasvatuksessa 2 syventää vuonna 2014 julkaistun suositun Osallisuuden pedagogiikka varhaiskasvatuksessa teoksen tematiikkaa työyhteisöjen pedagogisen toimintakulttuurin kehittämisen näkökulmasta. Kirja on kokoelmateos, johon on koottu monipuolisia kuvauksia lasten osallisuutta edistävän pedagogiikan suunnittelusta, toteuttamisesta sekä toteutuneista kehittämishankkeista.

AB - Osallisuus on noussut viimeisen vuosikymmenen aikana keskiöön varhaiskasvatuksen pedagogiikasta keskusteltaessa. Lapsen oikeus tulla kuulluksi ja vaikuttaa itseään koskevissa asioissa on kirjattu myös valtakunnallisiin varhaiskasvatussuunnitelman perusteisiin. Se sisältyy suunnitelman lapsikäsitykseen sekä pedagogiikalle asetettuihin tavoitteisiin ja päämääriin.Osallisuuden pedagoiikka varhaiskasvatuksessa 2 syventää vuonna 2014 julkaistun suositun Osallisuuden pedagogiikka varhaiskasvatuksessa teoksen tematiikkaa työyhteisöjen pedagogisen toimintakulttuurin kehittämisen näkökulmasta. Kirja on kokoelmateos, johon on koottu monipuolisia kuvauksia lasten osallisuutta edistävän pedagogiikan suunnittelusta, toteuttamisesta sekä toteutuneista kehittämishankkeista.

KW - 516 Kasvatustieteet

KW - Varhaiskasvatus

KW - Osallisuus

KW - pedagogiikka

M3 - Kokoomateos tai erikoisnumero

SN - 978-952-93-9841-6

BT - Osallisuuden pedagogiikkaa varhaiskasvatuksessa 2

PB - Suomen varhaiskasvatus

CY - Tampere

ER -

Kangas J, (ed.), Vlasov J, (ed.), Fonsén E, (ed.), Heikka J, (ed.). Osallisuuden pedagogiikkaa varhaiskasvatuksessa 2: Suunnittelu, toteutus ja kehittäminen. Tampere: Suomen varhaiskasvatus, 2018. 204 s.