Oxidative cleavage contributes into the heat-induced degradation of β-glucan

Reetta Kivelä, Nyström Laura, Tuula Sontag-Strohm

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskaplig

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationProceedings of The 5th European Oat Conference, September 1-3, 2010, Ystad, Sweden
Antal sidor2
UtgivningsortGöteborg
FörlagNordic Oat Association
Utgivningsdatum2010
Sidor54-55
StatusPublicerad - 2010
MoE-publikationstypB3 Ej refererad artikel i konferenshandlingar
EvenemangEuropean Oat Conference - Ystad, Sverige
Varaktighet: 1 sep 20103 sep 2010
Konferensnummer: 5

Citera det här

Kivelä, R., Laura, N., & Sontag-Strohm, T. (2010). Oxidative cleavage contributes into the heat-induced degradation of β-glucan. I Proceedings of The 5th European Oat Conference, September 1-3, 2010, Ystad, Sweden (s. 54-55). Göteborg: Nordic Oat Association.