Varpu Tissari, Sanna Vahtivuori-Hänninen, Virpi Vaattovaara, Heli Ruokamo, Seppo Tella

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkfinska
    Titel på gästpublikationOpetus, opiskelu, oppiminen : tieto- ja viestintätekniikka tiederajat ylittävissä konteksteissa
    RedaktörerSeppo Tella, Heli Ruokamo, Jari Multisilta, Riitta Smeds
    Antal sidor19
    UtgivningsortRovaniemi
    FörlagLapin yliopisto
    Utgivningsdatum2005
    Sidor73-91
    ISBN (tryckt) 951-634-981-1
    StatusPublicerad - 2005
    MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Publikationsserier

NamnLapin yliopiston kasvatustieteellisiä julkaisuja
    Nummer12
    ISSN (tryckt)1457-9553

Vetenskapsgrenar

• 516 Pedagogik
    • verkko-opetus
    • verkko-opiskelu
    • virtuaaliyliopistot
    • verkkopedagogiikka

Citera det här

Tissari, V., Vahtivuori-Hänninen, S., Vaattovaara, V., Ruokamo, H., & Tella, S. (2005). Pedagogiset mallit verkko-opetuksessa - opettajien ja opiskelijoiden käsityksiä pedagogisten mallien toteutumisesta virtuaaliyliopistohankkeen verkkokursseissa. I S. Tella, H. Ruokamo, J. Multisilta, & R. Smeds (Red.), Opetus, opiskelu, oppiminen: tieto- ja viestintätekniikka tiederajat ylittävissä konteksteissa (s. 73-91). (Lapin yliopiston kasvatustieteellisiä julkaisuja; Nr. 12). Rovaniemi: Lapin yliopisto.