Physical properties of protein-carbohydrate sheets produced by twin-screw extruder

Riku A. Talja, Kati Pehkonen, Kirsi Jouppila, Yrjö H. Roos

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationWater properties in food, health, pharmaceutical and biological systems : ISOPOW 10
RedaktörerDavid S. Reid, Tanaboon Sajjaanantakul, Peter J. Lillford, Sanguansri Charoenrein
Antal sidor6
UtgivningsortAmes, Iowa
FörlagWiley Blackwell
Utgivningsdatum2010
Sidor577-582
ISBN (tryckt)978-0-8138-1273-1
StatusPublicerad - 2010
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Vetenskapsgrenar

  • 118 Biovetenskaper

Citera det här

Talja, R. A., Pehkonen, K., Jouppila, K., & Roos, Y. H. (2010). Physical properties of protein-carbohydrate sheets produced by twin-screw extruder. I D. S. Reid, T. Sajjaanantakul, P. J. Lillford, & S. Charoenrein (Red.), Water properties in food, health, pharmaceutical and biological systems: ISOPOW 10 (s. 577-582). Ames, Iowa: Wiley Blackwell.