Projekt per år
Originalspråk | engelska |
---|---|
Titel på värdpublikation | Advances in Oleogel Development, Characterization, and Nutritional Aspects |
Redaktörer | Camila Palla, Fabio Valoppi |
Antal sidor | 17 |
Förlag | Springer |
Utgivningsdatum | 2024 |
Sidor | 587-603 |
ISBN (tryckt) | 978-3-031-46830-8 |
ISBN (elektroniskt) | 978-3-031-46831-5 |
DOI | |
Status | Publicerad - 2024 |
MoE-publikationstyp | A3 Del av bok eller annan forskningsbok |
Vetenskapsgrenar
- 416 Livsmedelsvetenskap
Projekt
- 1 Slutfört
-
iOLEO: Functional oleogels for body weight control (University of Helsinki - three-year research grant)
Cardoso Conde Pinto, T. (Deltagare) & Valoppi, F. (Projektledare)
The University of Helsinki Doctoral School (UHDS), University of Helsinki, Helsinki, Faculty of Agriculture and Forestry
05/04/2021 → 31/12/2024
Projekt: Helsingfors Universitetets treåriga forskningsprojekt