Philippe Jacquet (Redaktör), Janne Leppä-Aho (Redaktör), Teemu Roos (Redaktör)

Forskningsoutput: Bok/rapportBeställd rapportProfessionell

Originalspråkengelska
UtgivningsortHelsinki
FörlagDepartment of Computer Science, University of Helsinki
Antal sidor43
StatusPublicerad - 2017
MoE-publikationstypD4 Publicerad utvecklings- eller forskningsrapport eller studie
EvenemangThe Tenth Workshop on Information Theoretic Methods in Science and Engineering - Pariisi, Frankrike
Varaktighet: 11 sep 201713 sep 2017

Publikationsserier

NamnSeries of Publications B
FörlagUniversity of Helsinki, Department of Computer Science
VolymB-2017-3

Vetenskapsgrenar

• 113 Data- och informationsvetenskap

Citera det här

Jacquet, P., Leppä-Aho, J., & Roos, T. (Red.) (2017). Proceedings of the Tenth Workshop on Information Theoretic Methods in Science and Engineering. (Series of Publications B; Vol. B-2017-3). Helsinki: Department of Computer Science, University of Helsinki.
Jacquet, Philippe (Redaktör) ; Leppä-Aho, Janne (Redaktör) ; Roos, Teemu (Redaktör). / Proceedings of the Tenth Workshop on Information Theoretic Methods in Science and Engineering. Helsinki : Department of Computer Science, University of Helsinki, 2017. 43 s. (Series of Publications B).
@book{67bf37a2dd9342a4963fb411cf8897df,
title = "Proceedings of the Tenth Workshop on Information Theoretic Methods in Science and Engineering",
keywords = "113 Computer and information sciences",
editor = "Philippe Jacquet and Janne Lepp{\"a}-Aho and Teemu Roos",
year = "2017",
language = "English",
series = "Series of Publications B",
publisher = "Department of Computer Science, University of Helsinki",
address = "Finland",

Jacquet, P, Leppä-Aho, J & Roos, T (red) 2017, Proceedings of the Tenth Workshop on Information Theoretic Methods in Science and Engineering. Series of Publications B, vol. B-2017-3, Department of Computer Science, University of Helsinki, Helsinki.

Proceedings of the Tenth Workshop on Information Theoretic Methods in Science and Engineering. / Jacquet, Philippe (Redaktör); Leppä-Aho, Janne (Redaktör); Roos, Teemu (Redaktör).

Helsinki : Department of Computer Science, University of Helsinki, 2017. 43 s. (Series of Publications B; Vol. B-2017-3).

Forskningsoutput: Bok/rapportBeställd rapportProfessionell

TY - BOOK

T1 - Proceedings of the Tenth Workshop on Information Theoretic Methods in Science and Engineering

A2 - Jacquet, Philippe

A2 - Leppä-Aho, Janne

A2 - Roos, Teemu

PY - 2017

Y1 - 2017

KW - 113 Computer and information sciences

M3 - Commissioned report

T3 - Series of Publications B

BT - Proceedings of the Tenth Workshop on Information Theoretic Methods in Science and Engineering

PB - Department of Computer Science, University of Helsinki

CY - Helsinki

Jacquet P, (ed.), Leppä-Aho J, (ed.), Roos T, (ed.). Proceedings of the Tenth Workshop on Information Theoretic Methods in Science and Engineering. Helsinki: Department of Computer Science, University of Helsinki, 2017. 43 s. (Series of Publications B).