Process induced changes in Rye Foods

Kati Katina, Katri Hartikainen , Kaisa Poutanen

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationRye and Health
RedaktörerKaisa Poutanen , Per Åman
Antal sidor15
UtgivningsortSt. Paul, MN
FörlagAACC International
Utgivningsdatum2014
Sidor7-21
ISBN (tryckt)978-1-891127-81-6
StatusPublicerad - 2014
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Vetenskapsgrenar

  • 416 Livsmedelsvetenskap

Citera det här

Katina, K., Hartikainen , K., & Poutanen , K. (2014). Process induced changes in Rye Foods. I K. Poutanen , & P. Åman (Red.), Rye and Health (s. 7-21). St. Paul, MN: AACC International.