Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskaplig

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationProceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change'
Antal sidor4
Utgivningsdatum2011
Sidor171-174
StatusPublicerad - 2011
MoE-publikationstypB3 Ej refererad artikel i konferenshandlingar
EvenemangAnnual Meeting: Finnish Centre of Excellence in Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change - Luosto, Finland
Varaktighet: 18 maj 201120 maj 2011

Publikationsserier

NamnReport series in aerosol science
Volym126

Vetenskapsgrenar

• 4112 Skogsvetenskap

Citera det här

Kolari, P., Hölttä, T., Hari, P., & Nikinmaa, E. (2011). Productivity of Scots pine under changing climate in Southern Finland and at northern timberline. I Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' (s. 171-174). (Report series in aerosol science; Vol. 126).
Kolari, Pasi ; Hölttä, Teemu ; Hari, Pertti ; Nikinmaa, Eero. / Productivity of Scots pine under changing climate in Southern Finland and at northern timberline. Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change'. 2011. s. 171-174 (Report series in aerosol science).
@inproceedings{453384b0f7524590b5054227bd64dd47,
title = "Productivity of Scots pine under changing climate in Southern Finland and at northern timberline",
keywords = "4112 Forestry",
author = "Pasi Kolari and Teemu H{\"o}ltt{\"a} and Pertti Hari and Eero Nikinmaa",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2011",
language = "English",
series = "Report series in aerosol science",
pages = "171--174",
booktitle = "Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change'",

Kolari, P, Hölttä, T, Hari, P & Nikinmaa, E 2011, Productivity of Scots pine under changing climate in Southern Finland and at northern timberline. i Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change'. Report series in aerosol science, vol. 126, s. 171-174, Annual Meeting: Finnish Centre of Excellence in Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change, Luosto, Finland, 18/05/2011.

Productivity of Scots pine under changing climate in Southern Finland and at northern timberline. / Kolari, Pasi; Hölttä, Teemu; Hari, Pertti; Nikinmaa, Eero.

Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change'. 2011. s. 171-174 (Report series in aerosol science; Vol. 126).

TY - GEN

T1 - Productivity of Scots pine under changing climate in Southern Finland and at northern timberline

AU - Kolari, Pasi

AU - Hölttä, Teemu

AU - Hari, Pertti

AU - Nikinmaa, Eero

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - 4112 Forestry

M3 - Conference contribution

T3 - Report series in aerosol science

SP - 171

EP - 174

BT - Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change'

Kolari P, Hölttä T, Hari P, Nikinmaa E. Productivity of Scots pine under changing climate in Southern Finland and at northern timberline. I Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change'. 2011. s. 171-174. (Report series in aerosol science).