Proposal for developing a hordein standard for barley-based products

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragProfessionell

Sammanfattning

Proceedings of the 28th Meeting Working Group on Prolamin Analysis
and Toxicity (PWG)
Edited by Peter Koehler

Meeting in Nantes, France 2015

4.4 Proposal for developing a hordein standard for
barley-based products
Päivi Kanerva, Xin Huang, Hannu Salovaara, Tuula Sontag-Strohm
Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationProceedings of the 28th meeting : Working Group on Prolamin Analysis and Toxicity September 25-27, 2014, Nantes, France
RedaktörerPeter Köhler
Antal sidor4
FörlagVerlag Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie
Utgivningsdatum2015
Sidor43-46
Artikelnummer4.4
ISBN (tryckt)978-3-938896-92-1
StatusPublicerad - 2015
MoE-publikationstypD3 Professionella konferenshandlingar
EvenemangWorking group on prolamin analysis and toxicity - Nantes, Frankrike
Varaktighet: 25 sep 201427 sep 2014
Konferensnummer: 28

Vetenskapsgrenar

  • 416 Livsmedelsvetenskap

Citera det här