Kjell Andersson

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskaplig

Originalspråkengelska
    Titel på gästpublikationProject proliferation and governance : the case of Finland
    RedaktörerStefan Sjöblom
    Antal sidor16
    UtgivningsortHelsinki
    FörlagResearch Institute. Swedish school of social science University of Helsinki
    Utgivningsdatum2006
    Sidor59-74
    ISBN (tryckt) 952-10-3138-7
    StatusPublicerad - 2006
    MoE-publikationstypB2 Del av bok eller annan forskningsbok

Publikationsserier

NamnSSKH Meddelanden
    Nummer69
    ISSN (tryckt)1235-3892

Vetenskapsgrenar

• julkinen hallinto
    • projektit
    • aluekehitys
    • offentlig förvaltning
    • projekt
    • regional utveckling
    • 517 Statsvetenskap

Citera det här

Andersson, K. (2006). Pursuing innovations through projects: the paradox of project management as a tool for regional development. I S. Sjöblom (Red.), Project proliferation and governance: the case of Finland (s. 59-74). (SSKH Meddelanden; Nr. 69). Helsinki: Research Institute. Swedish school of social science University of Helsinki.
    Andersson, Kjell. / Pursuing innovations through projects : the paradox of project management as a tool for regional development. Project proliferation and governance: the case of Finland. redaktör / Stefan Sjöblom. Helsinki : Research Institute. Swedish school of social science University of Helsinki, 2006. s. 59-74 (SSKH Meddelanden; 69).
    @inbook{84991b02b60a402b84b2d985e77a1bf7,
    title = "Pursuing innovations through projects: the paradox of project management as a tool for regional development",
    keywords = "julkinen hallinto, projektit, aluekehitys, offentlig f{\"o}rvaltning, projekt, regional utveckling, julkinen hallinto, projektit, aluekehitys, offentlig f{\"o}rvaltning, projekt, regional utveckling, julkinen hallinto, projektit, aluekehitys, offentlig f{\"o}rvaltning, projekt, regional utveckling, 517 Political science",
    author = "Kjell Andersson",
    year = "2006",
    language = "English",
    isbn = "952-10-3138-7",
    series = "SSKH Meddelanden",
    publisher = "Research Institute. Swedish school of social science University of Helsinki",
    number = "69",
    pages = "59--74",
    editor = "Stefan Sj{\"o}blom",
    booktitle = "Project proliferation and governance",
    address = "Finland",

Andersson, K 2006, Pursuing innovations through projects: the paradox of project management as a tool for regional development. i S Sjöblom (red.), Project proliferation and governance: the case of Finland. SSKH Meddelanden, nr. 69, Research Institute. Swedish school of social science University of Helsinki, Helsinki, s. 59-74.

Pursuing innovations through projects : the paradox of project management as a tool for regional development. / Andersson, Kjell.

Project proliferation and governance: the case of Finland. red. / Stefan Sjöblom. Helsinki : Research Institute. Swedish school of social science University of Helsinki, 2006. s. 59-74 (SSKH Meddelanden; Nr. 69).

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskaplig

TY - CHAP

T1 - Pursuing innovations through projects

T2 - the paradox of project management as a tool for regional development

AU - Andersson, Kjell

PY - 2006

Y1 - 2006

KW - 517 Political science

M3 - Chapter

SN - 952-10-3138-7

T3 - SSKH Meddelanden

SP - 59

EP - 74

BT - Project proliferation and governance

A2 - Sjöblom, Stefan

PB - Research Institute. Swedish school of social science University of Helsinki

CY - Helsinki

Andersson K. Pursuing innovations through projects: the paradox of project management as a tool for regional development. I Sjöblom S, redaktör, Project proliferation and governance: the case of Finland. Helsinki: Research Institute. Swedish school of social science University of Helsinki. 2006. s. 59-74. (SSKH Meddelanden; 69).