Quantifying Earth system interactions for sustainable food production via expert elicitation

Anna Chrysafi, Vili Virkki, Mika Jalava, Vilma Sandström, Johannes Piipponen, Miina Porkka, Steven J. Lade, Kelsey La Mere, Lan Wang-Erlandsson, Laura Scherer, Lauren S. Andersen, Elena Bennett, Kate A. Brauman, Gregory S. Cooper, Adriana De Palma, Petra Döll, Andrea S. Downing, Timothy C. DuBois, Ingo Fetzer, Elizabeth A. FultonDieter Gerten, Hadi Jaafar, Jonas Jägermeyr, Fernando Jaramillo, Martin Jung, Helena Kahiluoto, Luis Lassaletta, Anson W. Mackay, Daniel Mason-D’Croz, Mesfin M. Mekonnen, Kirsty L. Nash, Amandine V. Pastor, Navin Ramankutty, Brad Ridoutt, Stefan Siebert, Benno I. Simmons, Arie Staal, Zhongxiao Sun, Arne Tobian, Arkaitz Usubiaga-Liaño, Ruud J. van der Ent, Arnout van Soesbergen, Peter H. Verburg, Yoshihide Wada, Sam Zipper, Matti Kummu

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
TidskriftNature sustainability
Volym5
Nummer10
Sidor (från-till)830-842
Antal sidor13
ISSN2398-9629
DOI
StatusPublicerad - okt. 2022
MoE-publikationstypA1 Tidskriftsartikel-refererad

Bibliografisk information

Publisher Copyright:
© 2022, The Author(s).

Vetenskapsgrenar

  • 1172 Miljövetenskap
  • 416 Livsmedelsvetenskap

Citera det här