Pretceille, Leporini, Siimes, Salmi, Kauppinen, Payette, Pakarinen, Kaihari, Torstila, Lindblom, Buchart, Leblay, Faven, Nurmilaakso, Anne Susanna Riippa

Forskningsoutput: Icke-textbaserad outputWebbpublikation/-platsProfessionell

Originalspråkfranska
FörlagInstitut francais Finlande
StatusPublicerad - 1 nov 2018
MoE-publikationstypI1 Audiovisuellt material

Vetenskapsgrenar

• 516 Pedagogik

Citera det här

Pretceille, Leporini, Siimes, Salmi, Kauppinen, Payette, Pakarinen, Kaihari, Torstila, Lindblom, Buchart, Leblay, Faven, Nurmilaakso (Författare), & Riippa, A. S. (Författare). (2018). Quel système éducatif pour les migrations? Quelles migrations pour le système éducatif finlandais?. Webbpublikation/-plats, Institut francais Finlande. Hämtades från http://www.france.fi/uncategorized/science-and-universities/events-en/education-migrations-conference/?lang=en
Pretceille, Leporini, Siimes, Salmi, Kauppinen, Payette, Pakarinen, Kaihari, Torstila, Lindblom, Buchart, Leblay, Faven, Nurmilaakso (Författare) ; Riippa, Anne Susanna (Författare). / Quel système éducatif pour les migrations? Quelles migrations pour le système éducatif finlandais?. [Webbpublikation/-plats].
@misc{29cace2932d94a9ea5469a1bef66b379,
title = "Quel syst{\`e}me {\'e}ducatif pour les migrations? Quelles migrations pour le syst{\`e}me {\'e}ducatif finlandais?",
keywords = "516 Pedagogik",
author = "{Pretceille, Leporini, Siimes, Salmi, Kauppinen, Payette, Pakarinen, Kaihari, Torstila, Lindblom, Buchart, Leblay, Faven, Nurmilaakso} and Riippa, {Anne Susanna}",
year = "2018",
month = "11",
day = "1",
language = "franska",
publisher = "Institut francais Finlande",
address = "Finland",

Pretceille, Leporini, Siimes, Salmi, Kauppinen, Payette, Pakarinen, Kaihari, Torstila, Lindblom, Buchart, Leblay, Faven, Nurmilaakso & Riippa, AS, Quel système éducatif pour les migrations? Quelles migrations pour le système éducatif finlandais?, 2018, Webbpublikation/-plats, Institut francais Finlande.
Quel système éducatif pour les migrations? Quelles migrations pour le système éducatif finlandais? Pretceille, Leporini, Siimes, Salmi, Kauppinen, Payette, Pakarinen, Kaihari, Torstila, Lindblom, Buchart, Leblay, Faven, Nurmilaakso (Författare); Riippa, Anne Susanna (Författare). 2018. Institut francais Finlande.

Forskningsoutput: Icke-textbaserad outputWebbpublikation/-platsProfessionell

TY - ADVS

T1 - Quel système éducatif pour les migrations? Quelles migrations pour le système éducatif finlandais?

AU - Pretceille, Leporini, Siimes, Salmi, Kauppinen, Payette, Pakarinen, Kaihari, Torstila, Lindblom, Buchart, Leblay, Faven, Nurmilaakso

AU - Riippa, Anne Susanna

PY - 2018/11/1

Y1 - 2018/11/1

KW - 516 Pedagogik

M3 - Webbpublikation/-plats

PB - Institut francais Finlande

Pretceille, Leporini, Siimes, Salmi, Kauppinen, Payette, Pakarinen, Kaihari, Torstila, Lindblom, Buchart, Leblay, Faven, Nurmilaakso (Författare), Riippa AS (Författare). Quel système éducatif pour les migrations? Quelles migrations pour le système éducatif finlandais? Institut francais Finlande. 2018.