Projekt per år
Originalspråk | finska |
---|
Utgivningsort | Seinäjoki, Mikkeli |
---|---|
Förlag | Ruralia-instituutti |
Antal sidor | 59 |
ISBN (tryckt) | 978-951-51-0448-9 |
ISBN (elektroniskt) | 978-951-51-0449-6 |
Status | Publicerad - 2017 |
MoE-publikationstyp | D4 Publicerad utvecklings- eller forskningsrapport eller studie |
Publikationsserier
Namn | Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti |
---|---|
Förlag | Helsingin yliopisto |
Nr. | 163 |
ISSN (tryckt) | 1796-0622 |
ISSN (elektroniskt) | 1796-0630 |
Vetenskapsgrenar
- 512 Företagsekonomi
- 415 Övriga jordbruksvetenskaper
Projekt
- 1 Slutfört
-
Small-scale innovations – Tailored products to institutional kitchens
Lähdesmäki, M. (Principal Investigator), Viitaharju, L. (Deltagare) & Väisänen, H.-M. (Deltagare)
01/02/2015 → 31/05/2017
Projekt: Forskningsprojekt
Aktiviteter
- 3 !!Oral presentation
-
Räätälöimällä julkisiin keittiöihin - Mitä innovatiiviset ratkaisut voivat olla?
Viitaharju, L. (!!Speaker) & Lähdesmäki, M. R. (!!Speaker)
15 dec. 2017Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Oral presentation
-
Rohkeilla ideoilla pellolta pöytään - Mitä innovatiiviset ratkaisut voivat olla?
Viitaharju, L. (!!Speaker) & Lähdesmäki, M. R. (!!Speaker)
21 apr. 2017Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Oral presentation
-
Innovatiivisuus pienissä elintarvikealan yrityksissä - Arkipäivää vai ei?
Viitaharju, L. (!!Speaker)
31 aug. 2017Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Oral presentation