Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationProceedings of the 10th Nordic Feed Science Conference
RedaktörerPeter Udén, Rolf Spörndly , Bengt-Ove Rustas, Torsten Eriksson, Johanna Karlsson, Horacio Gonda
Antal sidor5
FörlagSwedish University of Agricultural Sciences (SLU)
Utgivningsdatum2019
Sidor69-73
StatusPublicerad - 2019
MoE-publikationstypA4 Artikel i en konferenspublikation
EvenemangNordic Feed Science Conference - Uppsala, Sverige
Varaktighet: 11 jun 201912 jun 2019

Publikationsserier

NamnRapport Sveriges lantbruksuniversitet Institutionen för husdjurens utfodring och vård
Nummer302
ISSN (elektroniskt)0347-9838

Vetenskapsgrenar

• 412 Djursvetenskap, mjölkproduktlära

Citera det här

Halmemies-Beauchet-Filleau, A., Jaakkola, S., Kokkonen, T., Turpeinen, A., Givens, I., & Vanhatalo, A. (2019). Rapeseed lipids to decrease saturated fatty acids in milk and ruminal methane emissions of dairy cows. I P. Udén, R. Spörndly , B-O. Rustas, T. Eriksson, J. Karlsson, & H. Gonda (Red.), Proceedings of the 10th Nordic Feed Science Conference (s. 69-73). (Rapport Sveriges lantbruksuniversitet Institutionen för husdjurens utfodring och vård; Nr. 302). Swedish University of Agricultural Sciences (SLU).
Halmemies-Beauchet-Filleau, Anni ; Jaakkola, Seija ; Kokkonen, Tuomo ; Turpeinen, Anu ; Givens, Ian ; Vanhatalo, Aila. / Rapeseed lipids to decrease saturated fatty acids in milk and ruminal methane emissions of dairy cows. Proceedings of the 10th Nordic Feed Science Conference. redaktör / Peter Udén ; Rolf Spörndly ; Bengt-Ove Rustas ; Torsten Eriksson ; Johanna Karlsson ; Horacio Gonda. Swedish University of Agricultural Sciences (SLU), 2019. s. 69-73 (Rapport Sveriges lantbruksuniversitet Institutionen för husdjurens utfodring och vård; 302).
@inproceedings{128eba9d766c419887cea1d11efece3f,
title = "Rapeseed lipids to decrease saturated fatty acids in milk and ruminal methane emissions of dairy cows",
keywords = "412 Animal science, dairy science",
author = "Anni Halmemies-Beauchet-Filleau and Seija Jaakkola and Tuomo Kokkonen and Anu Turpeinen and Ian Givens and Aila Vanhatalo",
year = "2019",
language = "English",
series = "Rapport Sveriges lantbruksuniversitet Institutionen f{\"o}r husdjurens utfodring och v{\aa}rd",
publisher = "Swedish University of Agricultural Sciences (SLU)",
number = "302",
pages = "69--73",
editor = "Ud{\'e}n, {Peter } and {Sp{\"o}rndly }, { Rolf } and Bengt-Ove Rustas and Torsten Eriksson and Karlsson, {Johanna } and Horacio Gonda",
booktitle = "Proceedings of the 10th Nordic Feed Science Conference",
address = "Sweden",

Halmemies-Beauchet-Filleau, A, Jaakkola, S, Kokkonen, T, Turpeinen, A, Givens, I & Vanhatalo, A 2019, Rapeseed lipids to decrease saturated fatty acids in milk and ruminal methane emissions of dairy cows. i P Udén, R Spörndly , B-O Rustas, T Eriksson, J Karlsson & H Gonda (red), Proceedings of the 10th Nordic Feed Science Conference. Rapport Sveriges lantbruksuniversitet Institutionen för husdjurens utfodring och vård, nr. 302, Swedish University of Agricultural Sciences (SLU), s. 69-73, Uppsala, Sverige, 11/06/2019.

Rapeseed lipids to decrease saturated fatty acids in milk and ruminal methane emissions of dairy cows. / Halmemies-Beauchet-Filleau, Anni; Jaakkola, Seija; Kokkonen, Tuomo; Turpeinen, Anu; Givens, Ian; Vanhatalo, Aila.

Proceedings of the 10th Nordic Feed Science Conference. red. / Peter Udén; Rolf Spörndly ; Bengt-Ove Rustas; Torsten Eriksson; Johanna Karlsson; Horacio Gonda. Swedish University of Agricultural Sciences (SLU), 2019. s. 69-73 (Rapport Sveriges lantbruksuniversitet Institutionen för husdjurens utfodring och vård; Nr. 302).

TY - GEN

T1 - Rapeseed lipids to decrease saturated fatty acids in milk and ruminal methane emissions of dairy cows

AU - Halmemies-Beauchet-Filleau, Anni

AU - Jaakkola, Seija

AU - Kokkonen, Tuomo

AU - Turpeinen, Anu

AU - Givens, Ian

AU - Vanhatalo, Aila

PY - 2019

Y1 - 2019

KW - 412 Animal science, dairy science

UR - https://www.slu.se/en/departments/animal-nutrition-management/news/nordic-feed-science-conference-2019/

UR - https://www.slu.se/globalassets/ew/org/inst/huv/nfsc/nfsc2019/nfsc-proceedings-2019-06-05-torsten-eriksson.pdf

M3 - Conference contribution

T3 - Rapport Sveriges lantbruksuniversitet Institutionen för husdjurens utfodring och vård

SP - 69

EP - 73

BT - Proceedings of the 10th Nordic Feed Science Conference

A2 - Udén, Peter

A2 - Spörndly , Rolf

A2 - Rustas, Bengt-Ove

A2 - Eriksson, Torsten

A2 - Karlsson, Johanna

A2 - Gonda, Horacio

PB - Swedish University of Agricultural Sciences (SLU)

Halmemies-Beauchet-Filleau A, Jaakkola S, Kokkonen T, Turpeinen A, Givens I, Vanhatalo A. Rapeseed lipids to decrease saturated fatty acids in milk and ruminal methane emissions of dairy cows. I Udén P, Spörndly R, Rustas B-O, Eriksson T, Karlsson J, Gonda H, redaktörer, Proceedings of the 10th Nordic Feed Science Conference. Swedish University of Agricultural Sciences (SLU). 2019. s. 69-73. (Rapport Sveriges lantbruksuniversitet Institutionen för husdjurens utfodring och vård; 302).