Responses of Lactic Acid Bacteria to Heat Stress

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationStress Responses of Lactic Acid Bacteria
RedaktörerEffie Tsakalidou, Konstantinos Papadimitriou
UtgivningsortNew York
FörlagSpringer
Utgivningsdatum2011
Sidor55-66
ISBN (tryckt)978-0-387-92770-1
ISBN (elektroniskt)978-0-387-92771-8
DOI
StatusPublicerad - 2011
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Publikationsserier

NamnFood Microbiology and Food Safety

Vetenskapsgrenar

  • 412 Djursvetenskap, mjölkproduktlära
  • 416 Livsmedelsvetenskap

Citera det här

Varmanen, P. K., & Savijoki, K. (2011). Responses of Lactic Acid Bacteria to Heat Stress. I E. Tsakalidou, & K. Papadimitriou (Red.), Stress Responses of Lactic Acid Bacteria (s. 55-66). (Food Microbiology and Food Safety). New York: Springer. https://doi.org/10.1007/978-0-387-92771-8_3