Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkfinska
    Titel på gästpublikationRuoka, kulttuuri ja oppiminen – näkökulmia ruokatutkimuksen menetelmiin
    RedaktörerHille Janhonen-Abruquah, Matleena Vieltojärvi, Päivi Palojoki
    UtgivningsortHelsinki
    FörlagHelsingin yliopisto
    Utgivningsdatum2012
    ISBN (tryckt)978-952-10-8311-2
    ISBN (elektroniskt)9789521083129
    StatusPublicerad - 2012
    MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Publikationsserier

NamnKotitalous- ja käsityötieteiden julkaisuja
    Nummer29
    ISSN (tryckt)1798-713X

Vetenskapsgrenar

• 516 Pedagogik

Citera det här

Kainulainen, K. (2012). Ruokatottumusten tutkiminen kyselylomakkeella – esimerkkejä pohjoismaisesta tutkimusprojektista. I H. Janhonen-Abruquah, M. Vieltojärvi, & P. Palojoki (Red.), Ruoka, kulttuuri ja oppiminen – näkökulmia ruokatutkimuksen menetelmiin (Kotitalous- ja käsityötieteiden julkaisuja; Nr. 29). Helsinki: Helsingin yliopisto.
    Kainulainen, Kristiina. / Ruokatottumusten tutkiminen kyselylomakkeella – esimerkkejä pohjoismaisesta tutkimusprojektista. Ruoka, kulttuuri ja oppiminen – näkökulmia ruokatutkimuksen menetelmiin. redaktör / Hille Janhonen-Abruquah ; Matleena Vieltojärvi ; Päivi Palojoki. Helsinki : Helsingin yliopisto, 2012. (Kotitalous- ja käsityötieteiden julkaisuja; 29).
    @inbook{2896914ec02a46bba236382de07ef1bd,
    title = "Ruokatottumusten tutkiminen kyselylomakkeella – esimerkkej{\"a} pohjoismaisesta tutkimusprojektista",
    keywords = "516 Kasvatustieteet",
    author = "Kristiina Kainulainen",
    year = "2012",
    language = "suomi",
    isbn = "978-952-10-8311-2",
    series = "Kotitalous- ja k{\"a}sity{\"o}tieteiden julkaisuja",
    publisher = "Helsingin yliopisto",
    number = "29",
    editor = "Hille Janhonen-Abruquah and Matleena Vieltoj{\"a}rvi and P{\"a}ivi Palojoki",
    booktitle = "Ruoka, kulttuuri ja oppiminen – n{\"a}k{\"o}kulmia ruokatutkimuksen menetelmiin",
    address = "Suomi",

Kainulainen, K 2012, Ruokatottumusten tutkiminen kyselylomakkeella – esimerkkejä pohjoismaisesta tutkimusprojektista. i H Janhonen-Abruquah, M Vieltojärvi & P Palojoki (red), Ruoka, kulttuuri ja oppiminen – näkökulmia ruokatutkimuksen menetelmiin. Kotitalous- ja käsityötieteiden julkaisuja, nr. 29, Helsingin yliopisto, Helsinki.

Ruokatottumusten tutkiminen kyselylomakkeella – esimerkkejä pohjoismaisesta tutkimusprojektista. / Kainulainen, Kristiina.

Ruoka, kulttuuri ja oppiminen – näkökulmia ruokatutkimuksen menetelmiin. red. / Hille Janhonen-Abruquah; Matleena Vieltojärvi; Päivi Palojoki. Helsinki : Helsingin yliopisto, 2012. (Kotitalous- ja käsityötieteiden julkaisuja; Nr. 29).

TY - CHAP

T1 - Ruokatottumusten tutkiminen kyselylomakkeella – esimerkkejä pohjoismaisesta tutkimusprojektista

AU - Kainulainen, Kristiina

PY - 2012

Y1 - 2012

KW - 516 Kasvatustieteet

M3 - Kirjan luku tai artikkeli

SN - 978-952-10-8311-2

T3 - Kotitalous- ja käsityötieteiden julkaisuja

BT - Ruoka, kulttuuri ja oppiminen – näkökulmia ruokatutkimuksen menetelmiin

A2 - Janhonen-Abruquah, Hille

A2 - Vieltojärvi, Matleena

A2 - Palojoki, Päivi

PB - Helsingin yliopisto

CY - Helsinki

Kainulainen K. Ruokatottumusten tutkiminen kyselylomakkeella – esimerkkejä pohjoismaisesta tutkimusprojektista. I Janhonen-Abruquah H, Vieltojärvi M, Palojoki P, redaktörer, Ruoka, kulttuuri ja oppiminen – näkökulmia ruokatutkimuksen menetelmiin. Helsinki: Helsingin yliopisto. 2012. (Kotitalous- ja käsityötieteiden julkaisuja; 29).