Rye

Kaisa Poutanen , Kati Katina, Raija-Liisa Heiniö

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationBakery Products; Science and Technology
RedaktörerWeibiao Zhou, Y.H. Hui
Antal sidor13
UtgivningsortChichester
FörlagJohn Wiley & Sons Ltd.
Utgivningsdatum2014
Utgåva2.
Sidor75-87
ISBN (tryckt)978-1-119-96715-6
ISBN (elektroniskt)978-1-118-79200-1
DOI
StatusPublicerad - 2014
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Vetenskapsgrenar

  • 416 Livsmedelsvetenskap

Citera det här

Poutanen , K., Katina, K., & Heiniö, R-L. (2014). Rye. I W. Zhou, & Y. H. Hui (Red.), Bakery Products; Science and Technology (2. red., s. 75-87). Chichester: John Wiley & Sons Ltd. https://doi.org/10.1002/9781118792001.ch4