Rye as a Source of Phytosterols, Tocopherols, and Tocotrienols

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationRye and Health
RedaktörerKaisa Poutanen, Per Åman
Antal sidor28
UtgivningsortSt. Paul, MN
FörlagAACC International
Utgivningsdatum2014
Sidor131-158
ISBN (tryckt)978-1-891127-81-6
StatusPublicerad - 2014
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Vetenskapsgrenar

  • 416 Livsmedelsvetenskap

Citera det här

Piironen, V., & Lampi, A-M. (2014). Rye as a Source of Phytosterols, Tocopherols, and Tocotrienols. I K. Poutanen, & P. Åman (Red.), Rye and Health (s. 131-158). St. Paul, MN: AACC International.