Rye bran as fermentation matrix boosts in situ dextran production by Weissella confusa compared to wheat bran

Ilkka Kajala, Jari Mäkelä, Rossana Coda, Shraddha Shukla, Qiao Shi, Ndegwa Henry Maina, Riikka Juvonen, Päivi Ekholm, Arun Goyal, Maija Tenkanen, Kati Katina

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
TidskriftApplied Microbiology and Biotechnology
Volym100
Utgåva8
Sidor (från-till)3499-3510
Antal sidor12
ISSN0175-7598
DOI
StatusPublicerad - apr 2016
MoE-publikationstypA1 Tidskriftsartikel-refererad

Vetenskapsgrenar

  • 416 Livsmedelsvetenskap
  • 220 Industriell bioteknologi
  • 1183 Växtbiologi, mikrobiologi, virologi

Citera det här