Side-streams as a feedstock to biorefinery

Hanna Nikinmaa, Albert Porcar-Castell, Tiina Pursula

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelProfessionell

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationBiotechnology as a competitive edge for the finnish forest cluster
RedaktörerRaine Hermans, Martti Kulvik, Hanna Nikinmaa
UtgivningsortHelsinki
FörlagTaloustieto
Utgivningsdatum2007
Sidor67-72
ISBN (elektroniskt)978-951-628-456-2
StatusPublicerad - 2007
MoE-publikationstypD2 Artikel i professionella manualer eller guider eller professionella informationssystem eller textboksmaterial

Publikationsserier

NamnThe research institute of the finnish economy- ETLA B Series
Nummer227
ISSN (tryckt)0356-7443

Citera det här

Nikinmaa, H., Porcar-Castell, A., & Pursula, T. (2007). Side-streams as a feedstock to biorefinery. I R. Hermans, M. Kulvik, & H. Nikinmaa (Red.), Biotechnology as a competitive edge for the finnish forest cluster (s. 67-72). (The research institute of the finnish economy- ETLA B Series; Nr. 227). Helsinki: Taloustieto.
Nikinmaa, Hanna ; Porcar-Castell, Albert ; Pursula, Tiina. / Side-streams as a feedstock to biorefinery. Biotechnology as a competitive edge for the finnish forest cluster. redaktör / Raine Hermans ; Martti Kulvik ; Hanna Nikinmaa. Helsinki : Taloustieto, 2007. s. 67-72 (The research institute of the finnish economy- ETLA B Series; 227).
@inbook{d5e670c20e7e4aaab972279a8b7bed0d,
title = "Side-streams as a feedstock to biorefinery",
author = "Hanna Nikinmaa and Albert Porcar-Castell and Tiina Pursula",
year = "2007",
language = "English",
series = "The research institute of the finnish economy- ETLA B Series",
publisher = "Taloustieto",
number = "227",
pages = "67--72",
editor = "Raine Hermans and Martti Kulvik and Hanna Nikinmaa",
booktitle = "Biotechnology as a competitive edge for the finnish forest cluster",
address = "Finland",

Nikinmaa, H, Porcar-Castell, A & Pursula, T 2007, Side-streams as a feedstock to biorefinery. i R Hermans, M Kulvik & H Nikinmaa (red), Biotechnology as a competitive edge for the finnish forest cluster. The research institute of the finnish economy- ETLA B Series, nr. 227, Taloustieto, Helsinki, s. 67-72.

Side-streams as a feedstock to biorefinery. / Nikinmaa, Hanna; Porcar-Castell, Albert; Pursula, Tiina.

Biotechnology as a competitive edge for the finnish forest cluster. red. / Raine Hermans; Martti Kulvik; Hanna Nikinmaa. Helsinki : Taloustieto, 2007. s. 67-72 (The research institute of the finnish economy- ETLA B Series; Nr. 227).

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelProfessionell

TY - CHAP

T1 - Side-streams as a feedstock to biorefinery

AU - Nikinmaa, Hanna

AU - Porcar-Castell, Albert

AU - Pursula, Tiina

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Chapter

T3 - The research institute of the finnish economy- ETLA B Series

SP - 67

EP - 72

BT - Biotechnology as a competitive edge for the finnish forest cluster

A2 - Hermans, Raine

A2 - Kulvik, Martti

A2 - Nikinmaa, Hanna

PB - Taloustieto

CY - Helsinki

Nikinmaa H, Porcar-Castell A, Pursula T. Side-streams as a feedstock to biorefinery. I Hermans R, Kulvik M, Nikinmaa H, redaktörer, Biotechnology as a competitive edge for the finnish forest cluster. Helsinki: Taloustieto. 2007. s. 67-72. (The research institute of the finnish economy- ETLA B Series; 227).