Soul Music

Making music of your dreams

Hannu Toivonen, Tuomas Sivula

Forskningsoutput: Icke-textbaserad outputFramförandeKonst i samproduktionPeer review

Sammanfattning

Originalspråkodefinierat/okänt
UtgivningsortHelsinki
FörlagHelsingin yliopisto
StatusPublicerad - 24 jun 2013
MoE-publikationstypF2 Offentligt partiellt förverkligande av ett konstverk

Vetenskapsgrenar

• 113 Data- och informationsvetenskap

Citera det här

Toivonen, H. (Författare), & Sivula, T. (Författare). (2013). Soul Music: Making music of your dreams. Framförande, Helsinki: Helsingin yliopisto. Hämtades från http://wcsj2013.org/daily/corner/
Toivonen, Hannu (Författare) ; Sivula, Tuomas (Författare). / Soul Music : Making music of your dreams. [Framförande].
@misc{877b0c8bc9f74674875ddf101bcbef0d,
title = "Soul Music: Making music of your dreams",
abstract = "An installation with computational, biophysically inspired music automatically composed by a hammock equipped with sensors to detect breathing and movements. Exhibited at the 8th Conference of the Science Journalists, Helsinki.",
keywords = "113 Data- och informationsvetenskap, Computational Creativity",
author = "Hannu Toivonen and Tuomas Sivula",
year = "2013",
month = "6",
day = "24",
language = "odefinierat/ok{\"a}nt",
publisher = "Helsingin yliopisto",
address = "Finland",

Toivonen, H & Sivula, T, Soul Music: Making music of your dreams, 2013, Framförande, Helsingin yliopisto, Helsinki.
Soul Music : Making music of your dreams. Toivonen, Hannu (Författare); Sivula, Tuomas (Författare). 2013. Helsinki : Helsingin yliopisto.

TY - ADVS

T1 - Soul Music

T2 - Making music of your dreams

AU - Toivonen, Hannu

AU - Sivula, Tuomas

PY - 2013/6/24

Y1 - 2013/6/24

N2 - An installation with computational, biophysically inspired music automatically composed by a hammock equipped with sensors to detect breathing and movements. Exhibited at the 8th Conference of the Science Journalists, Helsinki.

AB - An installation with computational, biophysically inspired music automatically composed by a hammock equipped with sensors to detect breathing and movements. Exhibited at the 8th Conference of the Science Journalists, Helsinki.

KW - 113 Data- och informationsvetenskap

KW - Computational Creativity

M3 - Framförande

PB - Helsingin yliopisto

CY - Helsinki

Toivonen H (Författare), Sivula T (Författare). Soul Music: Making music of your dreams Helsinki: Helsingin yliopisto. 2013.