Styles and positions: ethnographic perspectives in comparative religion

Tuula Sakaranaho (Redaktör), Terhi Utriainen (Redaktör), Tom Mikael Sjöblom, Heikki Pesonen

Forskningsoutput: Bok/rapportAntologi eller special utgåva

Originalspråkengelska
    FörlagUniversity of Helsinki, Department of Comparative Religion
    Antal sidor336
    ISBN (tryckt)952-10-0602-1
    StatusPublicerad - 2002
    MoE-publikationstypC2 Redigerade böcker

Publikationsserier

NamnComparative Religion
    Nr.8

Vetenskapsgrenar

• 616 Övriga humanistiska vetenskaper

Citera det här

Sakaranaho, T. (Red.), Utriainen, T. (Red.), Sjöblom, T. M., & Pesonen, H. (2002). Styles and positions: ethnographic perspectives in comparative religion. (Comparative Religion ; Nr. 8). University of Helsinki, Department of Comparative Religion.
    Sakaranaho, Tuula (Redaktör) ; Utriainen, Terhi (Redaktör) ; Sjöblom, Tom Mikael ; Pesonen, Heikki. / Styles and positions : ethnographic perspectives in comparative religion. University of Helsinki, Department of Comparative Religion, 2002. 336 s. (Comparative Religion ; 8).
    @book{ef6b820cd74d4e1fa0e812ceb336e729,
    title = "Styles and positions: ethnographic perspectives in comparative religion",
    keywords = "616 Other humanities, etnografia, kentt{\"a}ty{\"o}, uskontotiede, kulttuuriantropologia",
    author = "Sj{\"o}blom, {Tom Mikael} and Heikki Pesonen",
    editor = "Tuula Sakaranaho and Terhi Utriainen",
    note = "Introduction : doing and writing ethnography / Tuula Sakaranaho, Tom Sj{\"o}blom and Terhi Utriainen. Volume: Proceeding volume:",
    year = "2002",
    language = "English",
    isbn = "952-10-0602-1",
    series = "Comparative Religion",
    publisher = "University of Helsinki, Department of Comparative Religion",
    number = "8",
    address = "Finland",

Sakaranaho, T (red.), Utriainen, T (red.), Sjöblom, TM & Pesonen, H 2002, Styles and positions: ethnographic perspectives in comparative religion. Comparative Religion , nr. 8, University of Helsinki, Department of Comparative Religion.

Styles and positions : ethnographic perspectives in comparative religion. / Sakaranaho, Tuula (Redaktör); Utriainen, Terhi (Redaktör); Sjöblom, Tom Mikael; Pesonen, Heikki.

University of Helsinki, Department of Comparative Religion, 2002. 336 s. (Comparative Religion ; Nr. 8).

Forskningsoutput: Bok/rapportAntologi eller special utgåva

TY - BOOK

T1 - Styles and positions

T2 - ethnographic perspectives in comparative religion

AU - Sjöblom, Tom Mikael

AU - Pesonen, Heikki

A2 - Sakaranaho, Tuula

A2 - Utriainen, Terhi

N1 - Introduction : doing and writing ethnography / Tuula Sakaranaho, Tom Sjöblom and Terhi Utriainen. Volume: Proceeding volume:

PY - 2002

Y1 - 2002

KW - 616 Other humanities

KW - etnografia

KW - kenttätyö

KW - uskontotiede

KW - kulttuuriantropologia

M3 - Anthology or special issue

SN - 952-10-0602-1

T3 - Comparative Religion

BT - Styles and positions

PB - University of Helsinki, Department of Comparative Religion

Sakaranaho T, (ed.), Utriainen T, (ed.), Sjöblom TM, Pesonen H. Styles and positions: ethnographic perspectives in comparative religion. University of Helsinki, Department of Comparative Religion, 2002. 336 s. (Comparative Religion ; 8).