The Archaeology of Sound, Acoustics and Music: Studies in Honour of Cajsa S. Lund

Gjermund Kolltveit (Redaktör), Riitta Rainio (Redaktör)

Forskningsoutput: Bok/rapportAntologi eller special utgåvaVetenskapligPeer review

Sammanfattning

This book arose from an international symposium in Honour of Cajsa S. Lund that took place in 2016 at Linnaeus University’s Department of Music and Art, in Växjö, Sweden. The symposium was organized by Nordic music archaeologists Gjermund Kolltveit (Oslo) and Riitta Rainio (Helsinki), with Cornelius Holtorf and Karin Hallgren as local contributors at Linnaeus University. It was funded by the Swedish Research Council, the Nordic Culture Fund and Musik i Syd. The book is edited by Gjermund Kolltveit and Riitta Rainio, and published in Berlin by Ekho Verlag. The contributors are Cornelius Holtorf, Iain Morley, Catherine Homo-Lechner, Emiliano Li Castro, Rupert Till, Frances Gill, Annemies Tamboer, Graeme Lawson, Stefan Hagel, Timo Leisiö, Anders Söderberg, Dorota Popławska, Andrzej Janowski, Stanisław Mazurek, Simon Wyatt, Raquel Jiménez Pasalodos, Riitta Rainio, John Purser, Joachim Schween and Cajsa S. Lund.
Originalspråkengelska
UtgivningsortBerlin