The Concept of Business Undertaking in Finnish and European Consumer Law

A Critical Review of a Finnish Supreme Court Case

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationCommercial Law : Scandinavian Studies In Law
RedaktörerPeter Wahlgren
Antal sidor30
Volym57
FörlagStockholm Institute for Scandinavian Law, Law Faculty, Stockholm University cop.
Utgivningsdatum2012
Sidor15-44
ISBN (tryckt)978-91-85142-71-2
StatusPublicerad - 2012
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Publikationsserier

NamnScandinavian Studies in Law
FörlagStockholm Institute for Scandinavian Law
Volym57
ISSN (tryckt)0085-5944

Vetenskapsgrenar

• 513 Juridik
  • näringsidkare
  • Konsumenträtt
  • konsumentskyddslagen

Citera det här

Bärlund, J. C. (2012). The Concept of Business Undertaking in Finnish and European Consumer Law: A Critical Review of a Finnish Supreme Court Case. I P. Wahlgren (Red.), Commercial Law: Scandinavian Studies In Law (Vol. 57, s. 15-44). (Scandinavian Studies in Law; Vol. 57). Stockholm Institute for Scandinavian Law, Law Faculty, Stockholm University cop..
Bärlund, Johan C. / The Concept of Business Undertaking in Finnish and European Consumer Law : A Critical Review of a Finnish Supreme Court Case. Commercial Law: Scandinavian Studies In Law. redaktör / Peter Wahlgren. Vol. 57 Stockholm Institute for Scandinavian Law, Law Faculty, Stockholm University cop., 2012. s. 15-44 (Scandinavian Studies in Law).
@inbook{d8625096c876484bb65d6e114d5b47c6,
title = "The Concept of Business Undertaking in Finnish and European Consumer Law: A Critical Review of a Finnish Supreme Court Case",
keywords = "513 Law, n{\"a}ringsidkare, Konsumentr{\"a}tt, konsumentskyddslagen",
author = "B{\"a}rlund, {Johan C}",
year = "2012",
language = "English",
isbn = "978-91-85142-71-2",
volume = "57",
series = "Scandinavian Studies in Law",
publisher = "Stockholm Institute for Scandinavian Law, Law Faculty, Stockholm University cop.",
pages = "15--44",
editor = "Peter Wahlgren",
booktitle = "Commercial Law",
address = "Sweden",

Bärlund, JC 2012, The Concept of Business Undertaking in Finnish and European Consumer Law: A Critical Review of a Finnish Supreme Court Case. i P Wahlgren (red.), Commercial Law: Scandinavian Studies In Law. vol. 57, Scandinavian Studies in Law, vol. 57, Stockholm Institute for Scandinavian Law, Law Faculty, Stockholm University cop., s. 15-44.

The Concept of Business Undertaking in Finnish and European Consumer Law : A Critical Review of a Finnish Supreme Court Case. / Bärlund, Johan C.

Commercial Law: Scandinavian Studies In Law. red. / Peter Wahlgren. Vol. 57 Stockholm Institute for Scandinavian Law, Law Faculty, Stockholm University cop., 2012. s. 15-44 (Scandinavian Studies in Law; Vol. 57).

TY - CHAP

T1 - The Concept of Business Undertaking in Finnish and European Consumer Law

T2 - A Critical Review of a Finnish Supreme Court Case

AU - Bärlund, Johan C

PY - 2012

Y1 - 2012

KW - 513 Law

KW - näringsidkare

KW - Konsumenträtt

KW - konsumentskyddslagen

M3 - Chapter

SN - 978-91-85142-71-2

VL - 57

T3 - Scandinavian Studies in Law

SP - 15

EP - 44

BT - Commercial Law

A2 - Wahlgren, Peter

PB - Stockholm Institute for Scandinavian Law, Law Faculty, Stockholm University cop.

Bärlund JC. The Concept of Business Undertaking in Finnish and European Consumer Law: A Critical Review of a Finnish Supreme Court Case. I Wahlgren P, redaktör, Commercial Law: Scandinavian Studies In Law. Vol. 57. Stockholm Institute for Scandinavian Law, Law Faculty, Stockholm University cop. 2012. s. 15-44. (Scandinavian Studies in Law).