The effect of lactic acid bacteria-based additives and wilting on grass silage fermentation characteristics

Walter König, Laura Puhakka, Seija Jaakkola

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationProceedings of the XVI international silage conference, Hämeenlinna, Finland, 2-4 July 2012
RedaktörerKaisa Kuoppala, Marketta Rinne, Aila Vanhatalo
Antal sidor2
UtgivningsortHelsinki
FörlagMTT Agrifood Research Finland
Utgivningsdatum2012
Sidor378-379
ISBN (elektroniskt)978-952-487-385-7
StatusPublicerad - 2012
MoE-publikationstypA4 Artikel i en konferenspublikation
EvenemangInternational Silage Conference - Hämeenlinna, Finland
Varaktighet: 2 jul 20124 jul 2012
Konferensnummer: 16

Vetenskapsgrenar

  • 412 Djursvetenskap, mjölkproduktlära
  • 4111 Jordbruksvetenskap

Citera det här