The Oxford Handbook of Gender and Politics

Waylen Georgina (Redaktör), Karen Celis (Redaktör), Johanna Kantola (Redaktör), Laurel Weldon (Redaktör)

Forskningsoutput: Bok/rapportAntologi eller special utgåvaVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
FörlagOxford University Press
StatusPublicerad - 2013
MoE-publikationstypC2 Redigerade böcker

Vetenskapsgrenar

• 5142 Social- och samhällspolitik

Citera det här

Georgina, W., Celis, K., Kantola, J., & Weldon, L. (Red.) (2013). The Oxford Handbook of Gender and Politics. Oxford University Press.
Georgina, Waylen (Redaktör) ; Celis, Karen (Redaktör) ; Kantola, Johanna (Redaktör) ; Weldon, Laurel (Redaktör). / The Oxford Handbook of Gender and Politics. Oxford University Press, 2013.
@book{37bea9a1fe46401f952db661ba518f58,
title = "The Oxford Handbook of Gender and Politics",
keywords = "5142 Social policy",
editor = "Waylen Georgina and Karen Celis and Johanna Kantola and Laurel Weldon",
year = "2013",
language = "English",
publisher = "Oxford University Press",
address = "United Kingdom",

Georgina, W, Celis, K, Kantola, J & Weldon, L (red) 2013, The Oxford Handbook of Gender and Politics. Oxford University Press.

The Oxford Handbook of Gender and Politics. / Georgina, Waylen (Redaktör); Celis, Karen (Redaktör); Kantola, Johanna (Redaktör); Weldon, Laurel (Redaktör).

Oxford University Press, 2013.

TY - BOOK

T1 - The Oxford Handbook of Gender and Politics

A2 - Georgina, Waylen

A2 - Celis, Karen

A2 - Kantola, Johanna

A2 - Weldon, Laurel

PY - 2013

Y1 - 2013

KW - 5142 Social policy

M3 - Anthology or special issue

BT - The Oxford Handbook of Gender and Politics

PB - Oxford University Press

Georgina W, (ed.), Celis K, (ed.), Kantola J, (ed.), Weldon L, (ed.). The Oxford Handbook of Gender and Politics. Oxford University Press, 2013.