Tapani Pakarinen, Jaakko Erkinaro, Atso Romakkaniemi, Erkki Ikonen, Jarno Virtanen, Marko Lindroos, Soile Kulmala, Katja Parkkila, Emmi Nieminen, Emmi Noora Johanna Haltia, Sakari Kuikka, Päivi Haapasaari, Timo Karjalainen, Kalle Reinikainen, Stig Pedersen, Emil Kuzebsky, Lars Karlsson, Polina Levontin

Forskningsoutput: Bok/rapportBeställd rapportProfessionell

Originalspråkengelska
UtgivningsortBrussels
FörlagEuropean Commission
Antal sidor19
StatusPublicerad - 2009
MoE-publikationstypD4 Publicerad utvecklings- eller forskningsrapport eller studie

Bibliografisk information

SI2.491891, FISH/2007/03 – Lot 6. Finnish Game and Fisheries Research Institute
Volume:
Proceeding volume:

Vetenskapsgrenar

• 511 Nationalekonomi

Citera det här

Pakarinen, T., Erkinaro, J., Romakkaniemi, A., Ikonen, E., Virtanen, J., Lindroos, M., ... Levontin, P. (2009). The Report of Data Analysis to support the development of a Baltic Sea salmon action plan. Brussels: European Commission.
Pakarinen, Tapani ; Erkinaro, Jaakko ; Romakkaniemi, Atso ; Ikonen, Erkki ; Virtanen, Jarno ; Lindroos, Marko ; Kulmala, Soile ; Parkkila, Katja ; Nieminen, Emmi ; Haltia, Emmi Noora Johanna ; Kuikka, Sakari ; Haapasaari, Päivi ; Karjalainen, Timo ; Reinikainen, Kalle ; Pedersen, Stig ; Kuzebsky, Emil ; Karlsson, Lars ; Levontin, Polina. / The Report of Data Analysis to support the development of a Baltic Sea salmon action plan. Brussels : European Commission, 2009. 19 s.
@book{b8cbd321c12c4a10bf118b068e87dc12,
title = "The Report of Data Analysis to support the development of a Baltic Sea salmon action plan",
keywords = "511 Economics, ymp{\"a}rist{\"o}taloustiede",
author = "Tapani Pakarinen and Jaakko Erkinaro and Atso Romakkaniemi and Erkki Ikonen and Jarno Virtanen and Marko Lindroos and Soile Kulmala and Katja Parkkila and Emmi Nieminen and Haltia, {Emmi Noora Johanna} and Sakari Kuikka and P{\"a}ivi Haapasaari and Timo Karjalainen and Kalle Reinikainen and Stig Pedersen and Emil Kuzebsky and Lars Karlsson and Polina Levontin",
note = "SI2.491891, FISH/2007/03 – Lot 6. Finnish Game and Fisheries Research Institute Volume: Proceeding volume:",
year = "2009",
language = "English",
publisher = "European Commission",
address = "Belgium",

Pakarinen, T, Erkinaro, J, Romakkaniemi, A, Ikonen, E, Virtanen, J, Lindroos, M, Kulmala, S, Parkkila, K, Nieminen, E, Haltia, ENJ, Kuikka, S, Haapasaari, P, Karjalainen, T, Reinikainen, K, Pedersen, S, Kuzebsky, E, Karlsson, L & Levontin, P 2009, The Report of Data Analysis to support the development of a Baltic Sea salmon action plan. European Commission, Brussels.

The Report of Data Analysis to support the development of a Baltic Sea salmon action plan. / Pakarinen, Tapani ; Erkinaro, Jaakko; Romakkaniemi, Atso; Ikonen, Erkki; Virtanen, Jarno; Lindroos, Marko; Kulmala, Soile; Parkkila, Katja; Nieminen, Emmi; Haltia, Emmi Noora Johanna; Kuikka, Sakari; Haapasaari, Päivi; Karjalainen, Timo; Reinikainen, Kalle; Pedersen, Stig; Kuzebsky, Emil; Karlsson, Lars; Levontin, Polina.

Brussels : European Commission, 2009. 19 s.

Forskningsoutput: Bok/rapportBeställd rapportProfessionell

TY - BOOK

T1 - The Report of Data Analysis to support the development of a Baltic Sea salmon action plan

AU - Pakarinen, Tapani

AU - Erkinaro, Jaakko

AU - Romakkaniemi, Atso

AU - Ikonen, Erkki

AU - Virtanen, Jarno

AU - Lindroos, Marko

AU - Kulmala, Soile

AU - Parkkila, Katja

AU - Nieminen, Emmi

AU - Haltia, Emmi Noora Johanna

AU - Kuikka, Sakari

AU - Haapasaari, Päivi

AU - Karjalainen, Timo

AU - Reinikainen, Kalle

AU - Pedersen, Stig

AU - Kuzebsky, Emil

AU - Karlsson, Lars

AU - Levontin, Polina

N1 - SI2.491891, FISH/2007/03 – Lot 6. Finnish Game and Fisheries Research Institute Volume: Proceeding volume:

PY - 2009

Y1 - 2009

KW - 511 Economics

KW - ympäristötaloustiede

M3 - Commissioned report

BT - The Report of Data Analysis to support the development of a Baltic Sea salmon action plan

PB - European Commission

CY - Brussels

Pakarinen T, Erkinaro J, Romakkaniemi A, Ikonen E, Virtanen J, Lindroos M et al. The Report of Data Analysis to support the development of a Baltic Sea salmon action plan. Brussels: European Commission, 2009. 19 s.