Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkfinska
Titel på gästpublikationToiveet ja todellisuus – kasvatus osallisuutta ja oppimista rakentamassa
RedaktörerAuli Toom, Matti Rautiainen, Juhani Tähtinen
Antal sidor26
UtgivningsortTurku
FörlagFERA Suomen kasvatustieteellinen seura
Utgivningsdatum30 nov 2017
Sidor509-534
ISBN (tryckt)978-952-5401-78-3
StatusPublicerad - 30 nov 2017
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Publikationsserier

NamnKasvatusalan tutkimuksia
FörlagSuomen kasvatustieteellinen seura
Nummer75
ISSN (tryckt)1458-1094

Vetenskapsgrenar

• 516 Pedagogik

Citera det här

Tuohilampi, L., Rämö, J., Häsä, J., & Pekkarinen, E. (2017). Tiedonsiirrosta tiedon yhteiseen omistamiseen ja rakentamiseen – autonomian tukeminen Helsingin yliopiston matematiikan kurssikokeilussa. I A. Toom, M. Rautiainen, & J. Tähtinen (Red.), Toiveet ja todellisuus – kasvatus osallisuutta ja oppimista rakentamassa (s. 509-534). (Kasvatusalan tutkimuksia; Nr. 75). Turku: FERA Suomen kasvatustieteellinen seura.
Tuohilampi, Laura ; Rämö, Johanna ; Häsä, Jokke ; Pekkarinen, Elsa. / Tiedonsiirrosta tiedon yhteiseen omistamiseen ja rakentamiseen – autonomian tukeminen Helsingin yliopiston matematiikan kurssikokeilussa. Toiveet ja todellisuus – kasvatus osallisuutta ja oppimista rakentamassa. redaktör / Auli Toom ; Matti Rautiainen ; Juhani Tähtinen. Turku : FERA Suomen kasvatustieteellinen seura, 2017. s. 509-534 (Kasvatusalan tutkimuksia; 75).
@inbook{f15e096776d6489d93e6aaf239933040,
title = "Tiedonsiirrosta tiedon yhteiseen omistamiseen ja rakentamiseen – autonomian tukeminen Helsingin yliopiston matematiikan kurssikokeilussa",
keywords = "516 Kasvatustieteet",
author = "Laura Tuohilampi and Johanna R{\"a}m{\"o} and Jokke H{\"a}s{\"a} and Elsa Pekkarinen",
year = "2017",
month = "11",
day = "30",
language = "suomi",
isbn = "978-952-5401-78-3",
series = "Kasvatusalan tutkimuksia",
publisher = "FERA Suomen kasvatustieteellinen seura",
number = "75",
pages = "509--534",
editor = "Auli Toom and Matti Rautiainen and Juhani T{\"a}htinen",
booktitle = "Toiveet ja todellisuus – kasvatus osallisuutta ja oppimista rakentamassa",
address = "Suomi",

Tuohilampi, L, Rämö, J, Häsä, J & Pekkarinen, E 2017, Tiedonsiirrosta tiedon yhteiseen omistamiseen ja rakentamiseen – autonomian tukeminen Helsingin yliopiston matematiikan kurssikokeilussa. i A Toom, M Rautiainen & J Tähtinen (red), Toiveet ja todellisuus – kasvatus osallisuutta ja oppimista rakentamassa. Kasvatusalan tutkimuksia, nr. 75, FERA Suomen kasvatustieteellinen seura, Turku, s. 509-534.

Tiedonsiirrosta tiedon yhteiseen omistamiseen ja rakentamiseen – autonomian tukeminen Helsingin yliopiston matematiikan kurssikokeilussa. / Tuohilampi, Laura; Rämö, Johanna; Häsä, Jokke; Pekkarinen, Elsa.

Toiveet ja todellisuus – kasvatus osallisuutta ja oppimista rakentamassa. red. / Auli Toom; Matti Rautiainen; Juhani Tähtinen. Turku : FERA Suomen kasvatustieteellinen seura, 2017. s. 509-534 (Kasvatusalan tutkimuksia; Nr. 75).

TY - CHAP

T1 - Tiedonsiirrosta tiedon yhteiseen omistamiseen ja rakentamiseen – autonomian tukeminen Helsingin yliopiston matematiikan kurssikokeilussa

AU - Tuohilampi, Laura

AU - Rämö, Johanna

AU - Häsä, Jokke

AU - Pekkarinen, Elsa

PY - 2017/11/30

Y1 - 2017/11/30

KW - 516 Kasvatustieteet

M3 - Kirjan luku tai artikkeli

SN - 978-952-5401-78-3

T3 - Kasvatusalan tutkimuksia

SP - 509

EP - 534

BT - Toiveet ja todellisuus – kasvatus osallisuutta ja oppimista rakentamassa

A2 - Toom, Auli

A2 - Rautiainen, Matti

A2 - Tähtinen, Juhani

PB - FERA Suomen kasvatustieteellinen seura

CY - Turku

Tuohilampi L, Rämö J, Häsä J, Pekkarinen E. Tiedonsiirrosta tiedon yhteiseen omistamiseen ja rakentamiseen – autonomian tukeminen Helsingin yliopiston matematiikan kurssikokeilussa. I Toom A, Rautiainen M, Tähtinen J, redaktörer, Toiveet ja todellisuus – kasvatus osallisuutta ja oppimista rakentamassa. Turku: FERA Suomen kasvatustieteellinen seura. 2017. s. 509-534. (Kasvatusalan tutkimuksia; 75).