Tocopherols and tocotrienols from oil and cereal grains

Anna-Maija Lampi, Afaf Kamal-Eldin, Vieno Piironen

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationFunctional Foods. Biochemical and Processing aspects : Functional Foods. Biochemical and Processing aspects
RedaktörerJ Shi, G Mazza, M Le Maguer
UtgivningsortBoca Raton, FL, USA
FörlagCRC press
Utgivningsdatum2002
Sidor1-38
StatusPublicerad - 2002
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Citera det här

Lampi, A-M., Kamal-Eldin, A., & Piironen, V. (2002). Tocopherols and tocotrienols from oil and cereal grains. I J. Shi, G. Mazza, & M. Le Maguer (Red.), Functional Foods. Biochemical and Processing aspects: Functional Foods. Biochemical and Processing aspects (s. 1-38). Boca Raton, FL, USA: CRC press.