Towards Multidisciplinary Moments Metamodel for Network-Based Education

M. Lehtonen , Sanna Heleena Vahtivuori-Hänninen, H. Ketamo, K. Kiili, U. Paunonen, Seppo Tella, R. Koskimaa, K. Nurmi, J. Multisilta

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
    Titel på gästpublikationInterlearn—Multidisciplinary Approaches to Learning.
    RedaktörerR. Latva-Karjanmaa , P. Nuora
    FörlagHelsinki University Press
    Utgivningsdatum2003
    StatusPublicerad - 2003
    MoE-publikationstypA4 Artikel i en konferenspublikation
    EvenemangInterlearn—Multidisciplinary Approaches to Learning. Conference, University of Helsinki - Helsinki, Finland
    Varaktighet: 4 dec 20035 dec 2003

Vetenskapsgrenar

• 516 Pedagogik

Citera det här

Lehtonen , M., Vahtivuori-Hänninen, S. H., Ketamo, H., Kiili, K., Paunonen, U., Tella, S., ... Multisilta, J. (2003). Towards Multidisciplinary Moments Metamodel for Network-Based Education. I R. Latva-Karjanmaa , & P. Nuora (Red.), Interlearn—Multidisciplinary Approaches to Learning. Helsinki University Press.