Two cases of food-borne botulism in Finland caused by conserved olives, October 2011

K Jalava, K Selby, A Pihlajasaari, Elina Kolho, E Dahlsten, Nina Hillevi Forss, T Bäcklund, H Korkeala, T Honkanen-Buzalski, T Hulkko, Y Derman, A Järvinen, Hannele Kotilainen, L Kultanen, P Ruutu, O Lyytikäinen, M Lindström

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
TidskriftEurosurveillance
Volym16
Nummer49
Sidor (från-till)pii=20034
Antal sidor3
ISSN1560-7917
StatusPublicerad - 8 dec. 2011
MoE-publikationstypA1 Tidskriftsartikel-refererad

Vetenskapsgrenar

  • 413 Veterinärvetenskap
  • 416 Livsmedelsvetenskap
  • 3121 Allmänmedicin, inre medicin och annan klinisk medicin

Citera det här