Urban ecology

patterns, processes and applications

Jari Niemelä (Redaktör), Juergen Breuste (Redaktör), Glenn Guntenspergen (Redaktör), Nancy McIntyre (Redaktör), Thomas Elmqvist (Redaktör), Phlip James (Redaktör)

Forskningsoutput: Bok/rapportAntologi eller special utgåvaVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
FörlagOxford University Press
ISBN (tryckt)9780199563562
StatusPublicerad - mar 2011
MoE-publikationstypC2 Redigerade böcker

Vetenskapsgrenar

• 1172 Miljövetenskap

Citera det här

Niemelä, J., Breuste, J., Guntenspergen, G., McIntyre, N., Elmqvist, T., & James, P. (Red.) (2011). Urban ecology: patterns, processes and applications. Oxford University Press.
Niemelä, Jari (Redaktör) ; Breuste, Juergen (Redaktör) ; Guntenspergen, Glenn (Redaktör) ; McIntyre, Nancy (Redaktör) ; Elmqvist, Thomas (Redaktör) ; James, Phlip (Redaktör). / Urban ecology : patterns, processes and applications. Oxford University Press, 2011.
@book{24adb9c64b9e4fa7878ae840c34e6c9e,
title = "Urban ecology: patterns, processes and applications",
keywords = "1172 Environmental sciences",
editor = "Jari Niemel{\"a} and Juergen Breuste and Glenn Guntenspergen and Nancy McIntyre and Thomas Elmqvist and Phlip James",
year = "2011",
month = "3",
language = "English",
isbn = "9780199563562",
publisher = "Oxford University Press",
address = "United Kingdom",

Niemelä, J, Breuste, J, Guntenspergen, G, McIntyre, N, Elmqvist, T & James, P (red) 2011, Urban ecology: patterns, processes and applications. Oxford University Press.

Urban ecology : patterns, processes and applications. / Niemelä, Jari (Redaktör); Breuste, Juergen (Redaktör); Guntenspergen, Glenn (Redaktör); McIntyre, Nancy (Redaktör); Elmqvist, Thomas (Redaktör); James, Phlip (Redaktör).

Oxford University Press, 2011.

TY - BOOK

T1 - Urban ecology

T2 - patterns, processes and applications

A2 - Niemelä, Jari

A2 - Breuste, Juergen

A2 - Guntenspergen, Glenn

A2 - McIntyre, Nancy

A2 - Elmqvist, Thomas

A2 - James, Phlip

PY - 2011/3

Y1 - 2011/3

KW - 1172 Environmental sciences

M3 - Anthology or special issue

SN - 9780199563562

BT - Urban ecology

PB - Oxford University Press

Niemelä J, (ed.), Breuste J, (ed.), Guntenspergen G, (ed.), McIntyre N, (ed.), Elmqvist T, (ed.), James P, (ed.). Urban ecology: patterns, processes and applications. Oxford University Press, 2011.