Veteen liittyvät mikrobiologiset ja kemialliset riskit: Talousveden valmistus

    Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelProfessionell

    Originalspråkfinska
    Titel på gästpublikationElintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia
    RedaktörerHannu Korkeala
    Antal sidor3
    UtgivningsortHelsinki
    FörlagWSOY Oppimateriaalit
    Utgivningsdatum2007
    Sidor381-383
    ISBN (tryckt)978-951-0-33469-0
    StatusPublicerad - 2007
    MoE-publikationstypD2 Artikel i professionella manualer eller guider eller professionella informationssystem eller textboksmaterial

    Vetenskapsgrenar

    • 413 Veterinärvetenskap

    Citera det här

    Hänninen, M-L. (2007). Veteen liittyvät mikrobiologiset ja kemialliset riskit: Talousveden valmistus. I H. Korkeala (Red.), Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia (s. 381-383). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit.
    Hänninen, Marja-Liisa. / Veteen liittyvät mikrobiologiset ja kemialliset riskit : Talousveden valmistus. Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. redaktör / Hannu Korkeala. Helsinki : WSOY Oppimateriaalit, 2007. s. 381-383
    @inbook{41265903f8b94fb1af68214cc780dacb,
    title = "Veteen liittyv{\"a}t mikrobiologiset ja kemialliset riskit: Talousveden valmistus",
    keywords = "413 El{\"a}inl{\"a}{\"a}ketiede",
    author = "Marja-Liisa H{\"a}nninen",
    year = "2007",
    language = "suomi",
    isbn = "978-951-0-33469-0",
    pages = "381--383",
    editor = "Hannu Korkeala",
    booktitle = "Elintarvikehygienia - ymp{\"a}rist{\"o}hygienia, elintarvike- ja ymp{\"a}rist{\"o}toksikologia",
    publisher = "WSOY Oppimateriaalit",
    address = "Suomi",

    }

    Hänninen, M-L 2007, Veteen liittyvät mikrobiologiset ja kemialliset riskit: Talousveden valmistus. i H Korkeala (red.), Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. WSOY Oppimateriaalit, Helsinki, s. 381-383.

    Veteen liittyvät mikrobiologiset ja kemialliset riskit : Talousveden valmistus. / Hänninen, Marja-Liisa.

    Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. red. / Hannu Korkeala. Helsinki : WSOY Oppimateriaalit, 2007. s. 381-383.

    Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelProfessionell

    TY - CHAP

    T1 - Veteen liittyvät mikrobiologiset ja kemialliset riskit

    T2 - Talousveden valmistus

    AU - Hänninen, Marja-Liisa

    PY - 2007

    Y1 - 2007

    KW - 413 Eläinlääketiede

    M3 - Kirjan luku tai artikkeli

    SN - 978-951-0-33469-0

    SP - 381

    EP - 383

    BT - Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia

    A2 - Korkeala, Hannu

    PB - WSOY Oppimateriaalit

    CY - Helsinki

    ER -

    Hänninen M-L. Veteen liittyvät mikrobiologiset ja kemialliset riskit: Talousveden valmistus. I Korkeala H, redaktör, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Helsinki: WSOY Oppimateriaalit. 2007. s. 381-383